• USD  32,59
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.525,47
SON DAKİKA

Burak Yılmaz maç sonunda patladı: Cüneyt Çakır'ı çağırın!

Burak Yılmaz maç sonunda patladı: Cüneyt Çakır'ı çağırın!

22 Aralık 2019 22:18

Fenerbahçe'nin 3-1 yendiği maçın ardından Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, "Maçla ilgili ne söyleyeceksin" sorusuna, "Cüneyt Çakır'ı çağrın, o konuşsun" cevabını verdi.


Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, yılın son derbisinde Kadıköy'de karşılaştığı Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla siyah-beyazlı takım, ligde üst üste ikinci kez mağlup oldu. Ligin ilk 6 haftasındaki kötü sonuçların ardından üst üste 6 maçını kazanan Beşiktaş, geçen hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor'a sahasında 2-0 mağlup olduktan sonra Fenerbahçe maçını da yenilgiyle tamamladı.

CÜNEYT ÇAKIR'A ÇOK SERT TEPKİ

Derbi maçta oyundan çıkarken 4. hakeme "Gel oyuna sen gir" diyerek tepki gösteren Burak Yılmaz maç sonunda da Cüneyt Çakır'a verdi veriştirdi. Bir muhabirin, "Burak maçla ilgili ne söyleyeceksin?" sorusuna yıldız oyuncu, "Cüneyt Çakır'ı çağrın, o konuşsun." yanıtını verdi.


beşiktaş, fenerbahçe, kadıköy, burak yılmaz, Cüneyt Çakır
ÖNCEKİ CHP, Sinan Aygün hakkında disiplin soruşturması başlattı SONRAKİ Beşiktaş'ta olağanüstü toplantı! Yönetim, yarın hakem hatalarıyla ilgili basın toplantısı yapacak