• USD  32,38
  • EURO  35,07
  • BORSA  9.113,47
  • ALTIN  2.326,75
SON DAKİKA

Can Dündar'dan Ahmet Hakan'a olay yanıt!

Can Dündar'dan Ahmet Hakan'a olay yanıt!

27 Eylül 2018 12:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya gezisi öncesi Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ve Can Dündar birbirine girdi. Can Dündar bügünkü köşesinde kendisini korkaklıkla suçlayan Ahmet Hakan'a Twitter üzerinden çok sert yanıt verdi.


Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, gazeteci Can Dündar'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyaretinde kendisine Türkiye'deki tutuklu gazetecilerle ilgili soru soracağını açıklaması üzerine, "Alman korumasında...İstediğin kadar okkalı sorular sor. Asla kahraman olamazsın!" değerlendirmesinde bulundu.

Almanya’da yaşayan eski Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve hakkında MİT TIR'larının durdurulması davası nedeniyle yakalama kararı olan Can Dündar,  Twitter'dan yaptığı paylaşımla Ahmet Hakan'a  tepki gösterdi. Dündar Hakan'a ,"Tahir Elçi’ye aslan, iktidara kedi olanlar, ”yiğitlik” mevzuuna hiç girmemeli" dedi. 

Ahmet Hakan: Alman himayesinde soru sorana yiğit denmez Can!

"Tahmin ettiğim gibi; yandaşlarda panik başgösterdi"

Can Dündar'ın resmi Twitter hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklama şöyle: 

"Tahmin ettiğim gibi; yandaşlarda panik başgösterdi. 1. “Himayesiz”sorular sorduğum için sürgündeyim. 2. Medya gerekeni sor(a)madığı, sorabilenler de ya hapiste ya işsiz olduğu için sormak istiyorum. 3. Tahir Elçi’ye aslan, iktidara kedi olanlar, ”yiğitlik” mevzuuna hiç girmemeli."


twitter, ahmet hakan, can dündar
ÖNCEKİ Yeni havalimanı 225 bin kişiye iş imkanı SONRAKİ Mini içtüzük paketinde uzlaşma