• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Canan Kaftancıoğlu'ndan fotomontaj tepkisi

Canan Kaftancıoğlu'ndan fotomontaj tepkisi

01 Temmuz 2020 14:52

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisi ve muhalefet liderleri hakkında photosapla montajlanmış bir fotoğraf paylaşan AKP’nin Küçükçekmece meclis üyesi Hamza Gönenç'e tepki gösterdi.


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisi ve muhalefet liderleri hakkında fotoşop ile montajlanmış bir fotoğraf paylaşan AKP’nin Küçükçekmece meclis üyesi Hamza Gönenç'e tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, Gönenç'le ilgili yasal süreç başlatacağını da açıkladı.
Kaftancıoğlu, paylaşımında şunları kaydetti:
"AKP’nin Küçükçekmece meclis üyesi Hamza Gönenç isimli meczup fotoşop bir fotoğraf paylaşmış. Yasal süreç elbette başlatılacak ancak dikkat çekmek istediğim asıl husus terör örgütü üyeleriyle fotoğraftaki siyasetçileri sadece fotoşopla yan yana getirebilirsiniz. Anlatabildim mi? Ve siyasi etik ahlak diye yeşil yeşil gezenlerin Meclis üyeleri hakkında ne yapacaklarını merak ediyorum. Buyrun birlikte takip edelim..."
YEŞİL TOP GÖNDERMESİ

Kadtancıoğlu, isim vermeden 'yeşil top' kampanyası başlatan Mahir Ünal'a da göndermede bulunarak, "Ve siyasi etik ahlak diye yeşil yeşil gezenlerin Meclis üyeleri hakkında ne yapacaklarını merak ediyorum. Buyrun birlikte takip edelim..." dedi.


meclis, mahir ünal, canan kaftancıoğlu, yeşil top
ÖNCEKİ Erdoğan sosyal medyaya yeni düzen getirileceğini açıkladı SONRAKİ Kılıçdaroğlu'nun eşi Esra Albayrak'la ne konuştu?