• USD  32,60
  • EURO  34,76
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.494,00
SON DAKİKA

Çaycı Hüseyin isyan etti: Mizah ölümle olmaz!

Çaycı Hüseyin isyan etti: Mizah ölümle olmaz!

04 Mart 2020 14:14

Son yıllarda hakkında sürekli öldüğü yönünde haberler çıkan başarılı oyuncu Alpaslan Özmol, son röportajında "Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Annem arayıp sesini duyup kapatıyor" diyerek isyan etti.


Yayınlandığı her döneme konusu ve oyuncu kadrosuyla damga vuran Çocuklar Duymasın'da Çaycı Hüseyin karakterini oynayan Alpaslan Özmol, sosyal medyada sürekli çıkan 'öldü' haberlerine tepki gösterdi.

MİZAH ÖLÜMLE OLMAZ

Son olarak geçtiğimiz günlerde koronovirüsten öldüğü yönünde haberler çıkan Alpaslan Özmol, Uçankuş'a konuşarak şunları söyledi: "Sürekli öldürüyorlar. Artık panik atak oldum. Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Annem beni aradı ve sesimi dinleyip kapattı. 'Oğlum haberler çıkıyor, korkuyorum' diyor. Ailem ve dostlarım üzülüyor. Gençlerimiz mizah yapıyor. Ben de gülüyorum ama tadında olmalı. Mizah ölümle olmaz. Bazen geleneklerimizi kaybettiğimizi düşünüyorum."

KORONAVİRÜSTEN ÖLDÜ

Sosyal medyada bazı kişiler tarafından zaman zaman ortaya atılan 'Çaycı Hüseyin öldü' haberleri Twitter'da yeniden gündem olmuştu. Dünya gündeminde koronavirüs salgını nedeniyle birçok kişi hayatını kaybederken Özmol'un da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği söylentisine Twitter'dan yorum yağmıştı. Oyuncu için "Abi cenazene gelemedim, bir daha ki ölüşüne artık", "Birçok sebepten ölen Çaycı Hüseyin koronavirüsten öldü" ve "Bu sene çok erken öldü" gibi yorumlar yapılmıştı.


sosyal medya, koronavirüs, Çaycı Hüseyin, Alpaslan Özmol
ÖNCEKİ Babacan'dan Erdoğan ve hükümeti kızdıracak sözler SONRAKİ CHP’den Erdoğan'a yanıt: Şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti’nde şerefsizdir