• USD  32,49
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.436,17
SON DAKİKA

Cem Uzan, sosyal medya hesabından yeni bir iddia ortaya attı: Belgeler elimde yargılanacaksınız

Cem Uzan, sosyal medya hesabından yeni bir iddia ortaya attı: Belgeler elimde yargılanacaksınız

12 Aralık 2019 15:18

Türkiye'ye dönüş hazırlığı yapan Cem Uzan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor.


Türkiye siyasetine 2002 seçimlerindeki vaatleriyle giren Cem Uzan şirketlerine el konulmasıyla birlikte Fransa'ya iltica etmişti. Yakın zamanda Türkiye'ye döneceğini açıklayan Uzan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla olay oldu. Yeni bir iddiayı dile getiren Uzan son paylaşımında Davutoğlu ve Ali Babacan için, "Ajanlarla imzaladığınız belge elimde. Yargılanacaksınız" dedi.

MİLLET HESAP SORACAK

Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ses getirmeye devam ediyor. Uzan yeni yaptığı paylaşımda, "Yabancı ajanlarla imzaladığınız belge elimde. Uluslararası mahkemelere sunulacak. Türk Milleti sizden hesap soracak. Yargılanacaksınız" ifadelerini kullandı.

İSİM VERMEYE DEVAM EDİYOR

Sosyal medyada isim veren Uzan daha önce de, "Türkiye'nin en gizli FETÖ'cüsü Ahmet Necdet Sezer. Devamı gelecek..." paylaşımını yapmıştı.

İKİ AY İÇİNDE DÖNECEĞİM

Uzun yıllardır Fransa'da yaşayan Cem Uzan, iki ay içinde Türkiye'ye döneceğini söyledi. Uzan, "Cumhurbaşkanlığı yarışına katılmak için sokağa çıkıp güçlü bir demokratik seçenek yaratacağım" dedi.


davutoğlu, cem uzan, yargı, babacan
ÖNCEKİ Ahmet Davutoğlu, yeni partisi için İçişleri Bakanlığı'na resmi başvurusunu yaptı SONRAKİ Soylu, katıldığı bir radyo programında hayalindeki mesleğin gazetecilik olduğunu söyledi