• USD  32,60
  • EURO  34,81
  • BORSA  9.467,95
  • ALTIN  2.497,16
SON DAKİKA

Cem Yılmaz yıllık kazancını açıkladı

Cem Yılmaz yıllık kazancını açıkladı

07 Mart 2019 11:38

Defne Samyeli ile aşk yaşayan ünlü komedyen Cem Yılmaz, bir otelde düzenlenen Alışveriş Ekonomi Zirvesi'nde sahneye çıktı.


Defne Samyeli ile aşk yaşayan ünlü komedyen Cem Yılmaz, bir otelde düzenlenen Alışveriş Ekonomi Zirvesi'nde sahneye çıktı. Esprileriyle dinleyenleri güldüren ünlü komedyen, samimi açıklamalarda bulundu. Kendi yol hikayesinden de alıntılar yapan Cem Yılmaz, oğlu Kemal'in annesine çektiğini söylerken, son günlerde yaşanan Netflix tartışmaları hakkında da yorum yaptı. Öte yandan Cem Yılmaz, salondan gelen bir soru üzerine ne kadar kazandığını da açıkladı. "Geçmiş yıllara gidersen 500 bin TL derim ama şimdi yılda 1 ya da 2 milyon dolar kazanıyorum diyebilirim" dedi
Cem Yılmaz yıllık kazancını açıkladı - Magazin haberleri
Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, Cem Yılmaz, "Bugün burada siz 'Dolar kaç olur?' diye düşünürken ben bunu düşünerek yola çıkmadım 'Acaba benim filmler k.çını kurtaracak mı?' diye filmi düşündüm. Hepsini mikro ekonomi düzeyinde tasarladım" dedi.

"BAZEN ÇOCUKLAR ANNESİNE ÇEKEBİLİYOR"
Cem Yılmaz, oğlunun oyun alışkanlığından bahsetti. Ünlü komedyen, "Evde Baby TV izliyorum. Sizin çocuklar yaptığınız işten dolayı doları düşünüyor olabilir ama bende durum farklı. Ben 'Acaba ona daha ne kadar olumlu şey yüklerim?' diye bakarken bizimki 'Daha ne kadar çok playstation oynarım?' diye bakıyor. Bazen çocuklar anneye çekebiliyor demek ki..." diyerek eski eşi Ahu Yağtu'ya da laf attı.


ekonomi, cem yılmaz, defne samyeli, Ahu yağtu
ÖNCEKİ İstanbul güne katliamla uyandı SONRAKİ Kadın gazeteciler yaşadıkları tacizi anlattı