• USD  32,57
  • EURO  34,90
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.426,33
SON DAKİKA

CHP yürüyüşünden kötü haber...

CHP yürüyüşünden kötü haber...

18 Haziran 2017 14:56

Kılıçdaroğlu ile birlikte Ankara’dan Adalet Yürüyüşü’ne katılanlar arasında bulunan 69 yaşındaki Hasan Tatlı adlı vatandaş, 70 dakikalık yürüyüş sonrası verilen mola sırasında kalp krizi geçirdi.


Adalet Yürüyüşü’nün 4’üncü gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı kısa basın toplantısından sonra sabah 09.20’de yürüyüşe başlandı. Grup, yaklaşık 70 dakika yürüdükten sonra saat 10.30 sıralarında Kahramankazan"da Kurtboğazı sınırları içerisinde İğdir Mahallesi yol kavşağında mola verildi.

FENALAŞIP DÜŞTÜ

Bu sırada 69 yaşındaki SGK emeklisi olan Hasan Tatlı adlı vatandaş, arkadaşlarının arasında otururken fenalalıp geriye düştü. Bu sırada olay yerinde bulunan 112 ekibi ambulansında ilk müdahale yapıldıktan sonra Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yolda ve hastanede birkaç kez kalbi duran Hasan Tatlı, Acil Servis’te kalp masajı yapıldıktan sonra Yoğun Bakım ünitesine alınarak tedaviye alındı.

Nüfusa kayıtlı yeri Kayseri olan ve Ankara’da oturan Hasan Tatlı’nın yoğun bakıma alındı. CHP Ankara Milletvekilleri Necati Yılmaz ve Murat Emir ile İstanbul Milletvekili Ali Şeker Tatlı’nın başından ayrılmadı. Tatlı, yoğun bakımdan alınarak ambulans ile Ankara’ya sevk edildi. 

Gelen ilk haberlerde vatandaşın hayatını kaybettiği belirtiliyordu.


chp, necati yılmaz, ali şeker, adalet yürüyüşü, hasan tatlı, murat emir
ÖNCEKİ 731 asker için Vali'den açıklama SONRAKİ Bayrak asarken ayağı kaydı