• USD  32,46
  • EURO  35,09
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.324,05
SON DAKİKA

CHP’den Ankara için Bülent Kuşoğlu iddiası

CHP’den Ankara için Bülent Kuşoğlu iddiası

10 Aralık 2018 10:39

CHP’nin İyi Parti ile görüşmelerinde, Ankara Büyükşehir belediye başkan adaylığı için Bülent Kuşoğlu’nun adaylığının gündeme geldiği belirtildi.


CHP’nin İyi Parti ile görüşmelerinde, Ankara büyükşehir belediye başkan adaylığı için Bülent Kuşoğlu’nun adaylığının gündeme geldiği belirtildi. Kuşoğlu ise iddiaları reddetti. 

Habertürk yayınında konuşan gazeteci Muharrem Sarıkaya, Cumartesi akşamı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki görüşmelerde bu ismin konuşulduğunu ifade etti. 

Sarıkaya, Kılıçdaroğlu'nun, CHP Ankara milletvekili Bülent Kuşoğlu'nun partisinden istifa ederek İYİ Parti'nin adayı olarak yerel seçime girmesi önerisini getirdiğini ancak bunu Akşener'in kabul etmediğini söyledi. İYİ Parti'nin de buna karşılık, Mansur Yavaş isminde ısrarcı olduğunu belirtti.  

Meclis kulisinde gazetecilerin sorularına karşılık, "Benim böyle birşeyden haberim yok. Ben genel başkan yardımcısıyım. Böyle birşeyi konuşmuş değilim. Bu iddialar çok saçma." dedi. 


ÖNCEKİ Kanseri erken teşhis eden cihaz geliştirildi SONRAKİ CHP, Binali Yıldırım’ın istifasını istedi