• USD  32,54
  • EURO  34,86
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.425,46
SON DAKİKA

CHP'li Abdüllatif Şener: 7 Haziran-1 Kasım dönemi açıklansın

CHP'li Abdüllatif Şener: 7 Haziran-1 Kasım dönemi açıklansın

26 Ağustos 2019 10:07

CHP Konya milletvekili Abdüllatif Şener, siyasetteki son gelişmeleri TürkiyeGündemi’nden Müşerref Seçkin'e değerlendirdi. Şener, Erdoğan ve Davutoğlu arasındaki atışmayı "olağan" buldu. Şener, 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki 5 aylık sürecin aydınlanması gerektiğini söyledi.


Müşerref Seçkin / TurkiyeGundemi.com Özel Haber

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gündemi sarsan açıklamaları ile ona verilen yanıtları değerlendirdi. "Süreç meydan okumalarla devam ediyor. Olağanüstü bir durum yok" dedi.

Şener şunları söyledi:

"Yıllardır siyaseti izliyoruz, hep görmüşüzdür. Bazı partiler tarih olur, süreç böyle işler. 1946’da bu yana yüzlerce parti tarih olmuştır. Buralardan çıkarak varolan partiler olmuştur. Bu bir siyasetin kaderi haline gelmiştir. Yeni parti çalımalarında karşılıkı demeçler ve yorumlar var. Bu demeçler meydan okumalarla süreç devam edecektir.. Olağanüstü bir durum görmüyorum"

7 Haziran-1 Kasım arası.

Abdüllatif Şener, Davutoğlu'nun gündem yaratan açıklamaları üzerine bir kesimin 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri arasındaki sürece gözlerini çevirdiğini bu konuda neler düşündüğünü sormamız üzerine şunları söyledi:

"O dönemde bağımsızdım, herhangi bir partiye mensup değildim. Dışardan gözlemliyordum. Çok acı günler yaşadık. Gar patlaması gibi pek çok olayda çok hayatlar kaybedilmişti. Yakın dönemin terörün zirve yaptığı dönemin daha bilinir olması, belirsiz kalmaması lazım. O, 5 aylık dönemde iktidar yapısının değişimi ve sosyal gelişmelerin daha bilinir olması lazım."


davutoğlu, abdüllatif şener
ÖNCEKİ Sabancı’dan bir satış daha SONRAKİ Ahmet Hakan: Kadınlar bu erkeklere mi emanet edilecek ?