• USD  32,33
  • EURO  35,07
  • BORSA  8.980,94
  • ALTIN  2.294,65
SON DAKİKA

CHP'li Engin Altay'dan Devlet Bahçeli'ye çağrı !

CHP'li Engin Altay'dan Devlet Bahçeli'ye çağrı !

08 Ocak 2020 23:27

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çağrıda bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "Sayın Devlet Bahçeli'nin destek vermesi, halinde 15 Temmuz darbe araştırma komisyonu kurulur ve siyasi ayak ortaya çıkarılır" dedi.


CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Meclis'te basın toplantısı düzenledi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Altay, konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de çağrıda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "FETÖ'nün siyasi ayağıyla" ilgili yaptığı açıklamalarının hatırlatılması üzerine Altay, şunları söyledi:

"Eğer Sayın Bahçeli samimiyse ona bir çağrı yapıyorum: TBMM'de 26 Temmuz  2016'da kurulan ama çalıştırılmayan, raporları imha edilen 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonunu Sayın Bahçeli'nin istemesi halinde bir günde kurarız. Bu komisyon ağırlıklı ve özelde de darbenin siyasi ayağına odaklanır. Sayın Bahçeli'nin destek vermesi, ön ayak olması halinde 15 Temmuz darbe araştırma komisyonu kurulur ve siyasi ayak ortaya çıkarılır."


chp, devlet bahçeli, mhp, engin altay, fetö
ÖNCEKİ Beşiktaş, Cenk Tosun için harekete geçti! SONRAKİ ABD-İran geriliminde kritik gelişme