• USD  32,33
  • EURO  35,07
  • BORSA  9.058,61
  • ALTIN  2.298,31
SON DAKİKA

CHP’li Özel: Birileri için emeklilik günü

CHP’li Özel: Birileri için emeklilik günü

06 Haziran 2018 14:46

Özel, “Kazandığımızda yeniden demokrasiyi, yeniden toplumsal barışı, yeniden güçlü ekonomiyi, yeniden kardeşliği ve yeniden bu topraklarda yaşayan herkesin birbirine sarılmasını sağlayacağız” ifadesini kullandı.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel,Özel, 24 Haziran seçim çalışmaları çerçevesinde Yunusemre ilçesinin Muradiye Mahallesi'nde iftar sonrası miting düzenledi. Milletvekili adayları ve il yönetiminin de katıldığı mitingde Özel, “Bir baskın seçim süreciyle karşı karşıyayız. 16 yıldır ezilmekten, ötekileştirilmeden, şeytanlaştırılmaktan bıkmış, emekli, emekçi, işsiz, geniş halk kitleleri, engelliler, kadınlar bu iktidar bir an önce son bulsun istiyorlardı. Ancak bu iktidar normal yollardan yapılacağı bir seçimi kaybedeceğinden zamanın aleyhe işlediğinden son derece emindi. Bunun için bir baskın seçim, bir tuzak seçim planladılar. Bunu önce ittifak ortaklarına söylettirdiler sonra süreyi iki ay daha öne aldılar” dedi.

İKİ PLANLARI VARDI
Özel, şunları kaydetti: “İki tane planları vardı. Yeni kurulmuş bir parti, süresi dolmadığı için seçime giremesin, onun seçime giremediği yerlerde fazla milletvekili çıkarsınlar. Bu oyunu CHP ve genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, 15 demokrasi kahramanı ile çökertti. İkinci plan, partiler iyi cumhurbaşkanı adayı bulamasınlar, seçim vaatlerini anlatacak zaman bulamasınlar, Türkiye bir kez daha 5 yıl süreyle Adalet ve Kalkınma Partisi'ne ve Recep Tayyip Erdoğan'a mahkum olsundu.

DEVLETİN ADAYI İLE MİLLETİN ADAYI YARIŞACAK
Bu seçimlerde devletin adayı ile milletin adayı yarışmaktadır. Devletin adayı, bütün devlet imkanlarını partisinin hizmetine sunuyor, 3 büyük uçak, 11 jet, 30'dan fazla helikopter, 200'den fazla makam aracıyla, ilçe başkanlığı yapan kaymakamlarıyla, il başkanlığı yapan valileriyle, rakiplerine alaylı söz konuştuğunda onu utanmadan alkışlayan subayları ve komutanlarıyla CHP'ye karşı parti devletinin gücüyle çıkıyor. Bu OHAL düzeni, bu baskı düzeni, bu eşitsizlikler bitsin isteyen milletimizin adayı ise Muharrem İnce'dir.


 


kemal kılıçdaroğlu, muharrem ince, Helikopter, devlet, millet
ÖNCEKİ Fi dizisi yazarına üzücü haber SONRAKİ Türmen: Abdülhamit döneminde bile Başbakan vardı