• USD  32,60
  • EURO  34,81
  • BORSA  9.478,84
  • ALTIN  2.507,68
SON DAKİKA

CHP'li Öztrak ve Berat Albayrak ne konuştu?

CHP'li Öztrak ve Berat Albayrak ne konuştu?

11 Eylül 2020 11:35

Koronavirüse yakalanan CHP sözcüsü Faik Öztrak'ı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmişti. O görüşmenin detayları ortaya çıktı.


CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın korona virüse yakalanmasının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, geçmiş olsun telefonu açmıştı. O görüşmenin detaylarını Habertürk yazarı Nagehan Alçı aktardı. Nagehan Alçı, Faik Öztrak'a Berat Albayrak ile olan görüşmesini anlattı. Alçı konuyla ilgili şunları ifade etti:

. CHP içinde Faik Bey’in seveni çoktur. Hepsi huzurlu olabilirler. Geçmiş olsun dileklerimden sonra hastalığı nasıl geçirdiğini sordum. ‘Gayet iyiyim. Hafif atlatıyorum çok şükür Nagehan Hanım’ dedi. Hastaneye gitmeyecek, evde karantinada dinlenerek geçirecekmiş bu süreci Öztrak.

"HİÇ ŞAŞIRMADIM" Berat Albayrak’tan gelen telefona şaşırıp şaşırmadığını sordum. Şunları söyledi: ‘Hiç şaşırmadım Nagehan Hanım. Sonuçta siyaset ayrı mevzu, sağlık ayrı mevzu. Sonrasında da beni bütün bakanlar aradılar teker teker. Berat Bey ile de aramızda güzel bir diyalog oldu’ yanıtını verdi. Türk siyasal hayatında bu yaşanan tablo beni çok mutlu etti.

DİĞER BAKANLAR DA ARAMIŞ Berat Bey ile beraber kabinenin diğer bakanları da CHP Sözcüsü’ne geçmiş olsun dileklerini iletmişler. Bu bakımdan da çok iyi olmuş.


ÖNCEKİ Muharrem İnce'yi etkileyen jest... SONRAKİ Beren Saat Akit'in hedefinde...