• USD  32,35
  • EURO  35,11
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.309,35
SON DAKİKA

CHP'nin, cumhur ittifakından beklentisi

CHP'nin, cumhur ittifakından beklentisi

05 Aralık 2018 08:12

CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, partisinin İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarıyla ilgili sorularını ne zaman açıklayacağını söyledi.


CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, AKP ve MHP'nin yerelde ne kadar ittifak yapabileceklerini görmek istediklerini söyleyerek, üç büyükşehir adayının Cumhur İttifakı'nın adayları açıklandıktan sonra duyurulacağını ifade etti.

Oğuz Kaan Salıcı, Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sorularını cevapladı.  Altaylı'nın "CHP büyük şehirlerde hâlâ neden adayları açıklamadı" sorusuna Oğuz Kaan Salıcı şu yanıtı verdi:

"Bir aday bulamadı durumu yok. Adı geçen birçok arkadaşımız var. Adalet ve Kalkınma Partisi normal koşullarda adaylarını erken açıklamazdı. Kampanya yürütmek gibi bir sıkıntısı yok, kadro sıkıntısı yok. Aslında en erken açıklayan biziz ama İstanbul, Ankara gibi büyük şehirleri açıklamadık diye geç kaldığımız söyleniyor. Biz Adalet ve Kalkınma Partisi ve MHP nerelerde aday çıkarıyorlar, Cumhur İttifakı devam edecek mi, bunu görüp açıklamak istiyoruz. Ankara'da, İzmir'de aday açıkladılar. İstanbul'da açıklamaları bekleniyor.Biz şu anda Adalet ve Kalkınma Partisi'nin elini görüyoruz."

Salıcı, Altaylı'nın "Karşı tarafın elini çok güçlü görürseniz ne yapacaksınız?" sorusunu şöyle cevapladı:

 
"Ortada eşitsiz bir rekabet varsa el görmek işe yaramayabilir. Ama Ankara'da el görmek, İstanbul'da el görmek önemli"


fatih altaylı, üç büyükşehir, oğuz kaan salıcı
ÖNCEKİ CHP'nin İstanbul adayı sürpriz değil SONRAKİ Trump piyasaları alt üst etti