• USD  32,60
  • EURO  34,82
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.509,45
SON DAKİKA

Çocuklar Duymasın'a flaş transfer

Çocuklar Duymasın'a flaş transfer

01 Ağustos 2018 08:29

Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan'ın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosuna, Buse Sinem İren dahil oldu.


Çocuklar Duymasın dizisi yeni sezona yeni ve güncellenmiş oyuncu kadrosu ile ağustos ayında girmeye hazırlanıyor.


Geçenlerde Çocuklar Duymasın'da Haluk karakterine hayat veren Tamer Karadağlı pala bıyık bırakmış ve yenilenmenin ilk belirtisini göstermişti. Şimdi de Çocuklar Duymasın'a yeni gelen kadın başrol oyuncusu izleyiciye tanıtıldı.

Çocuklar Duymasın'ın yeni sezon tanıtımında Havuç'un (Baran Erdoğan) ani bir kararla Simay (Buse Sinem İren) adında bir kadınla evlendiği görülüyor.

Yayınlanan fragmanda gelinlikle kamera karşısına geçen Simay'ın, Havuç karakteri ile romantik ve eğlenceli görüntüleri beğeni topladı.


BUSE SİNEM İREN KİMDİR?
Kim Milyoner Olmak İster'e 20 Mart 2015'te katıldı. Buse Sinem İren Türkiye'de önde gelen komedyenlerden olmaya çalışmaktadır; tiyatroda da kendini ispat eden Buse Sinem İren aynı zamanda da sosyal medyada da milyonlarca takipçisini güldürmeyi başarmıştır.

 

BKM'dedüzenli olarak yayınlanan açık mikrofon isimli bir oyunu da vardır. Buse Sinem İren'in Açık büfe isimli bir Youtube kanalı vardır. Buse Sinem İren Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi mezunudur.


 
 
 


çocuklar duymasın, buse sine iren, tamer kradağlı, pınar altuğatacan
ÖNCEKİ Dünyayı şoke eden prezervatif kararı SONRAKİ Elektrik ve doğalgaza büyük zam