• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Çocuklarını arabaya kilitleyip eğlenmeye gitti

Çocuklarını arabaya kilitleyip eğlenmeye gitti

11 Haziran 2017 10:03

Amerika'da eğlenceye giden anneleri tarafından arabanın içine bırakılan iki çocuk, aracın içinde havasız kalarak hayatlarını kaybetti.


Amerika'da yaşayan 19 yaşındaki Amanda Hawkins, erkek arkadaşıyla eğlemeye giderken iki çocuğunu arabanın içinde bıraktı. Aracın içinde havasız kalan iki çocuk, havasız kaldıkları için boğularak feci şekilde can verdi.

Amerika Teksas'ta 19 yaşındaki anne Amanda Hawkins, 16 yaşındaki erkek arkadaşı ile eğlenmek için, biri bir diğeri 2 yaşında olan kız çocuklarını arabanın içinde bıraktı. Anne yaklaşık 15 saat boyunca araba bıraktığı çocuklarının yanına gidince çocukların tamamen bilinçlerini kaybettiklerini gördü. Çocuklar hemen bir hastaneye götürüldü.

Olayla ilgili konuşan anne hastanede, erkek arkadaşı ve çocukları ile beraber göl kenarında otururken çocukların bir çiçeği kokladıktan sonra aniden bayıldıkları yalanını söyledi. Ancak polisin yaptığı soruşturmadan annenin, erkek arkadaşıyla bir rezidansta eğlenmek için çocuklarını salı gecesinden çarşamba günü öğle saatlerine kadar arabanın içinde bıraktığını ortaya çıktı.


eğlence, amerika, hastane, çocuk, araba, göl, havasız
ÖNCEKİ 10 bin polisle Ramazan operasyonu SONRAKİ Akşener'den Bahçeli'ye: Hiç içiniz sızlamaz mı ?