• USD  32,36
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,25
SON DAKİKA

Damat gelini gözyaşlarıyla hastaneye götürdü

Damat gelini gözyaşlarıyla hastaneye götürdü

21 Ağustos 2016 18:43

Besna Akdoğan taburcu edildikten sonra sinir krizi geçirdiği için tekrar hastaneye kaldırdı.


Merkez Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi'ndeki Nurettin Akdoğan ve Besna Akdoğan'ın kına gecesinde meydana gelen terör saldırısında yaralananların tedavileri hastanelerde sürüyor. 

Çocuk ve kadınların da hayatını kaybettiği saldırıda gelin Besna Akdoğan da hafif yaralanarak Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.Hastanenin acil müşahade bölümünde tedavisi yapılan Akdoğan'ı kardeşleri ve yakınları yalnız bırakmadı.

Sürekli ağlayan ve bayılan Akdoğan, sağlık durumunun normale dönmesi üzerine taburcu edildi.

Yakınlarına sarılıp, "Düğünümüzü kana çevirdiler" diyerek acısını dile getiren Akdoğan, erkek ve kız kardeşlerince Akdere Mahallesi'ndeki evine getirildi.

Akdoğan'ın eve getirilişi sırasında yakınları ve komşuları kendisine destek olmaya çalıştı. 


GELİN EVİ HARABEYE DÖNDÜ

Gaziantep’te Siirt’in Pervari İlçesi’nden göç eden ve birbiriyle akraba Besime ve Nurettin Akdoğan çiftinin bugün yapılacak düğünlerinin ardından yaşayacakları, patlamanın yaşandığı sokakta bulunan ev, saldırı sonrasında harabeye döndü. 50 kişinin yaşamını yitirmesine, 94 kişinin de yaralanmasına yol açan patlamanın ardından genç çiftin yaşayacakları evin camları kırıldı, eşyası kullanılamaz hale geldi.

DAMAT TABURCU EDİLDİ, GÖZYAŞI DÖKTÜ

Patlamada gelin Besime Akdoğan ile birlikte yaralanan damat Nurettin Akdoğan, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Taburcu edildikten sonra eşiyle düğün sonrası yaşayacağı eve gelen damat Nurettin Akdoğan, gözyaşı dökerek sinir krizi geçirdi.

GELİN YENİDEN HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıda yaralanan gelin Besime Akdoğan ise Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavinin ardından taburcu olduktan sonra getirildiği evde sinir krizi geçirdi. Gelin Besime Akdoğan, serçe parmağında kına olduğu dikkat çeken damat Nurettin Akdoğan ve yakınları tarafından Dr. Ersin Arsan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.


gaziantep, şahinbey, Gelin, damat, besime akdoğan, nurettin akdoüan
ÖNCEKİ Olay yerinde canlı bomba yeleği bulundu SONRAKİ 4 Çocuğunu birden kaybeden annenin dramı