• USD  32,33
  • EURO  35,08
  • BORSA  9.041,90
  • ALTIN  2.300,61
SON DAKİKA

Davutoğlu dağ keçilerine sahip çıktı: Avlanamaz!

 Davutoğlu dağ keçilerine sahip çıktı: Avlanamaz!

10 Temmuz 2020 13:55

Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Doğanın dengesini bozmayın. Tunceli’de dağ keçilerinin avlanılması için ihale kararı kabul edilemez. Doğanın gerçek sahiplerine zarar vermeyin, onların yaşam alanlarına dokunmayın'' dedi.


Sosyal medyada açılan #DağKeçilerineDokunma etiketi altında tepki gösterenler arasında Rize Fındıklı ve Artvin Borçka Belediyeleri de yer aldı.

Fındıklı Belediyesi, ''Dağ keçilerini öldürmek için açılması planlanan ihale iptal edilmelidir. Öldürmenin sporu olmaz. #DağKeçilerineDokunma'' şeklinde tepki gösterirken; Borçka Belediyesi, ''Resmî bir kurumu temsil ediyor olsak da bu cümleyi kurmak zorundayız!.. ALLAH BELANIZI VERSİN! #DağKeçilerineDokunma #YabanHayatınaDokunma'' ifadelerini kullandı.

Her Yer Kazdağları Twitter hesabı da ''Avcılığın sezonu, sporu, turizmi, İHALESİ OLMAZ! Avcılık derhal yasaklanmalı, yaban koruma altına alınmalıdır! Canımız #DağKeçilerineDokunma'' diyerek tepki gösterdi.


ahmet davutoğlu, avcılık, dağ keçisi
ÖNCEKİ CHP Kurultay kulisi: Başkanlar devreye girdi iddiası SONRAKİ Berber,kuaför ve marketler için yeni önlemler getirildi