• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Demet Akalın'dan Tunceli şehitlerine bağış

Demet Akalın'dan Tunceli şehitlerine bağış

28 Ekim 2018 15:11

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Tunceli'de şehit olan askerler için sahnede gözyaşı döktü. Akalın, konserinin gelirini Mehmetçik Vakfına bağışladı.


Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Bostancı Kültür Merkezi'nde konser verdi. Konserde Tunceli'de donarak şehit olan askerler hakkında konuşarak gözyaşı döken Akalın, konserden elde edilen tüm geliri Mehmetçik Vakfına bağışladı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Konser sırasında bir ara hayranlarına seslenen ve Tunceli'deki şehitleri hatırlatan Demet Akalın, "Bugün konseri yapıp yapmamakta kararsız kalmıştım. Biz bugünün bu konserin tüm gelirini Mehmetçik Vakfına bıraktık" derken gözyaşlarını tutamadı.


MEHMETÇİK VAKFI PLAKET TAKDİM ETTİ

Öte yandan, Mehmetçik Vakfının desteğinden ötürü Demet Akalın'a konser öncesi kulisinde vakıf yetkilileri tarafından bir plaket takdim edildi.


YAKIN DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Demet Akalın, bu yıl beşinci konserini verdiği Bostancı Gösteri Merkezi'nde yine büyük beğeni topladı. Salon hınca hınç dolarken, Akalın şarkılarıyla yine coştu, coşturdu. Gülşah Saraçoğlu imzalı iki kostümüyle sahnede yer alan Demet Akalın, eski hitlerini de seslendirdi. Konserinde Demet Akalın'ı Tan Taşçı, Aslı Hünel, Özlem Yıldız, Selim Ciğerci, Deha Bilimler, Samsun Demir gibi bir çok ünlü isim ön sıralardan izledi.


tunceli, şehit, demet akalın, mehmetçik vakfı
ÖNCEKİ Meclis halıya ne kadar harcadı? SONRAKİ Kahreden olayda korkunç iddia