• USD  32,39
  • EURO  34,99
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,01
SON DAKİKA

Didem Arslan'ı Binali Yıldırım istememiş

Didem Arslan'ı Binali Yıldırım istememiş

19 Haziran 2019 07:26

Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım ile gerçekleştirdikleri ortak yayının moderatör seçiminde yaşananları anlattı. Didem Arslan'ın neden moderatör olmadığını açıklık getirdi.


arihi buluşmada moderatör olacağı yönünde söylentiler çıkan fakat moderatör olarak seçilmeyen Didem Arslan'ın neden uygun bulumadığını Ekrem İmamoğlu açıkladı: "Didem Arslan'ı, Binali Yıldırım istemedi" dedi.

Ekrem İmamoğlu, Yıldırım ile çıktığı ortak yayın ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Bu konuyu dile getiren ve bu buluşmayı sağlayan bizim talebimizdir. 31 Mart öncesi bu talebimiz reddedildi.

31 Mart'tan sonra bu süreç kabul edildi Yıldırım tarafından. Ben sadece teşekkür ettim. Peşinden Binali Yıldırım, açıklama yaparak 'Uğur Dündar'ı istiyorum' dedi. Ben yine bir yorum yapmadım.

Bana sen kimi düşünürsün diye sorduklarında ben dedim ki 'Bu işi en fazla gündeme getiren Didem hanım. Bence o olmalı. Hemde 2 erkek siyasetçi arsında bir kadın olmadı olaya farklı bir boyut katar. Bence öyle olmalı' dedim.

Daha sonra geri dönüş yaptılar. 'Binali Yıldırım Didem Hanımı istemiyor' dediler. Daha sonra ise İsmail Küçükkaya moderatör olarak belirlendi." ifadelerini kullandı.


binali yıldırım, ekrem imamoğlu, dide arslan
ÖNCEKİ Ekrem İmamoğlu: Küçükkaya bana geldi... SONRAKİ Ekrem İmamoğlu, TRT Haber'de soruları yanıtladı