• USD  32,36
  • EURO  35,02
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.324,17
SON DAKİKA

Dilipak, Abdullah Gül'den özür diledi

Dilipak, Abdullah Gül'den özür diledi

10 Mayıs 2019 12:57

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görüşme iddiasını yazan Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Gül'ün kendisini aradığını belirterek özür diledi.


Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, "Sahi Kılıçdaroğlu, Gül ve İsrail maslahatgüzarı ile ne görüştü, geçtiğimiz günlerde" şeklindeki ifadesinin yer aldığı ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan yazısı nedeniyle Abdullah Gül'den özür diledi. 

Yazısından, "Gül İsrail maslahatgüzarı ile görüşmüş gibi bir anlam da çıktığını" belirten Dilipak, "Çamur deryasında yüzmek" başlığıyla bugün yayımlanan yazısının ilgili bölümünde şu ifadelere yer verdi: 

"Geçen günki yazımda, 'Sahi Kılıçdaroğlu, Gül ve İsrail maslahatgüzarı ile ne görüştü, geçtiğimiz günlerde.' Sanki Gül İsrail maslahatgüzarı ile görüşmüş gibi bir anlam da çıkıyor. Bu iddia daha önce günlük bir ulusal gazetede çıkmış ve tekzip edilmiş. Akit Tv’de sunucu arkadaş böyle bir haber olduğunu söyleyince bu ifadeyi daha sonra köşemde dile getirmiştim. Abdullah Gül konuyla ilgili olarak aradı ve Filistin konusundaki hassasiyetini dile getirdi ve 'asla böyle bir görüşmenin olmadığını' söyledi. Düzeltir, özür dilerim. Selâm ve dua ile."


israil, filistin, kılıçdaroğlu, abdulah gül
ÖNCEKİ MAK Danışmanlık’tan İstanbul anketi: Kararım değişir diyen yüzde 16-17’lik bir kitle var SONRAKİ Athena Gökhan'dan 'Her şey güzel olacak' paylaşımı