• USD  32,37
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.149,69
  • ALTIN  2.325,31
SON DAKİKA

Diyanet'ten müftülere talimat!

Diyanet'ten müftülere talimat!

18 Nisan 2020 20:51

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 81 ilin müftüsüne "vaaz ve irşat hizmetlerinde dijital ortamı etkin kullanma talimatı gönderdi.


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 81 il müftülüğüne gönderdiği yazıda, il irşat kurullarının vaaz, irşat, manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinde dijital mecraların daha etkin ve sistematik kullanılması talimatı verdi. 

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında vaaz, irşat, manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinin yerel televizyon ve radyo kanalları ile sosyal medya üzerinden devam ettiği belirtildi.

Prof. Dr. Ali Erbaş'ın dijital mecraların daha etkin ve sistematik kullanılması için 81 il müftülüğüne bir yazı göndererek, il irşat kurullarının vaaz, irşat, manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinin müftülük sosyal medya hesapları vasıtasıyla yürütülmesi hususunda gerekli çalışmaların yapılmasını istediği bildirildi.


talimat, diyanet, hizmet, müftü, ali erbaş, Djital
ÖNCEKİ Akit Yazarı Karahasanoğlu: Kılıçdaroğlu gelirse, bunları yazamazsınız SONRAKİ Burhan Kuzu yine kötü yakalandı: Başkanlık sistemi bizim Anayasamıza uymaz