• USD  32,33
  • EURO  35,04
  • BORSA  9.008,02
  • ALTIN  2.280,03
SON DAKİKA

Doğan Medya'da devir teslim

Doğan Medya'da devir teslim

09 Nisan 2018 11:10

Doğan Grubu'nun devir teslim töreni Doğan Medya Center'da gerçekleştirildi. Törende Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan ve Yıldırım Demirören açıklamalarda bulundu.


Aydın Doğan, devir teslim töreninde kürsüye gelerek konuşmasını yaptı. 

İşte açıklamasından satır başları:

Onlardan ayrılmıyorum sadece bu binadan ayrılıyorum. Mezara kadar arkadaşlığımız dostluğumuz devam edecek.40 yıla yakın süredir basın dünyasına adım attım. İçimde bir burukluk var ayrıldığım için.

Eski dostlarla devam etmek istiyorum. Demirören Ailesi'ne kendi isteiğimle devrettim hiçbir baskı olmadı. Demirören ailesiyle görüşme yaptık.İkisini gizli tuttuk sonra halka açıkladık. Erdoğan Demirören'le de vedalaştık bana bir plaket verdi. 


 

Demirören Ailesi de benim ailem gibidir. Hepsini severim sayarım. Allah'tan temenni ediyorum ki Demirören Ailesi bu gemiyi daha ileriye götürecekler. İnanıyorum ki bu aile de daha güzel günlere götürecek. Hepinizden bir kez daha helallik istiyorum.

Demirören Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yıldırım Demirören'in açıklamasından satır başları:

Değerli çalışma arkadaşlarımız hepiniz ailemize hoşgeldiniz. Doğan Ailesi ile arkadaşlığımız 50 yıla kadar dayanıyor. Bilmenizi isterim ki tarihimizi yeniden birlikte beraber yazacağız. Birçok soru var hepsini birlikte cevaplayacağız. Sizden ricamız önyargılardan uzak kalmanızdır. Bizler bu hizmet bayrağını ve gemiyi sizlerle birlikte taşıyacağımızı belirtmek istiyorum.  

Ömrünü ülkesine, ailesine, milletine adayan babam Erdoğan Demirören'e, eşim Nevra Demirören'e, kardeşim Meltem Oktay Sinan'a, Sinan Oktay'a, Tayfun Demirören'e, İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal'a teşekkürlerimi iletiyorum.

 

 

 


medya, aydın doğan, demirören, devir, mehmet soysal
ÖNCEKİ Kaçak karı-kocaya film gibi operasyon SONRAKİ Mardin turistle doldu taştı