• USD  32,52
  • EURO  34,79
  • BORSA  9.703,62
  • ALTIN  2.421,44
SON DAKİKA

Drogba'nın yeni adresi belli oldu

Drogba'nın yeni adresi belli oldu

19 Temmuz 2015 12:03

Galatasaray'ın eski golcüsü Didier Drogba, yıllık 2.4 milyon Euro karşılığında ABD Ligi takımlarından Chicago Fire'a transfer oluyor


Fildişi Sahilli ünlü forvet Didier Drogba da ABD yolunda. Steven Gerrard, Andreas Pirlo, Frank Lampard ve Kaka Leite gibi yıldızların top koşturduğu ABD Ligi'ne eski Galatasaraylı forvet Didier Drogba da gidiyor.
Geçen sezon sonunda Chelsea'den ayrılan 37 yaşındaki Didier Drogba'nın Chicago Fire ile görüşme halinde olouğu bildirildi. Chicago Fire menajeri Frank Yallop, Drogba’ya yıllığı 2.4 milyon euro’dan (7 milyon TL) 18 aylık kontrat teklif edeceklerini söyledi. Yallop, “İsim veremem ama bazı oyuncularla görüşüyoruz. Drogba gibi bir ismi kulübe getirmek harika bir şey olur” dedi.
Geçen yıl Chealse’de şampiyonluk yaşayan ve bonservisi elinde bulunan Didier Drogba, 2012'de ABD Ligi'nden gelen teklifleri geri çevirip, Çin Ligi takımı Shanghai Shenhua'ya transfer olmuştu. Oradan önce Galatasaray’a daha sonra Chelsea’ye gitmişti. Drogba'nın Katar'dan gelen cazip bir teklifi ise geri çevirdiği öne sürüldü.


haber, galatasaray, transfer, dider drogba, Chicago Fire
ÖNCEKİ CHP 7 Haziran seçimlerinde başarısız oldu SONRAKİ AK Parti'de 9 puan analizi! Kritik hasar tespit raporu