• USD  32,49
  • EURO  34,58
  • BORSA  9.556,54
  • ALTIN  2.481,35
SON DAKİKA

Dünya maç tarihine geçti

Dünya maç tarihine geçti

27 Eylül 2017 08:17

Timo Werner, Vodafone Arena'daki yüksek sesten etkilenerek oyundan çıkmak istedi.


Beşiktaş'ın Leipzig'i 2-0 mağlup etmesinin ardından Şampiyonlar Ligi'ne 2'de 2 ile başlamasının ardından sahanın etkili isimlerinden olan Oğuzhan Özyakup, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Leipzig'in Almanya Milli Takımı'nda da forma giyen genç forveti Timo Werner'in taraftarların sesinden dolayı oyundan çıkmak istediğini belirten Oğuzhan, şu sözleri kullandı;

''LEIPZIG, ATMOSFERDEN ETKİLENDİ''
''Bence Leipzig, atmosferden inanılmaz etkilendi. İlk 20 dakika forvetleri Timo Werner, tribünlerden gelen sesler nedeniyle oyundan çıkmak istedi.
İkinci yarı tempoyu düşürdük. Biraz daha dikkatli oynasaydık 3'ü 4'ü bile bulabilirdik ikinci yarıda.
Babel: Büyük bir adım attık
Babel: Büyük bir adım attık
Beşiktaş’ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, RB Leipzig galibiyeti ile gruptan çıkmak için büyük bir adım attıklarını söyledi.
GÜNEŞ: OLAĞANÜSTÜ DESTEK VARDI
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise ,Taraftarlar da fair play içinde destek olmaya çalışıyor. Her şeye rağmen kazanma anlayışı değil de top oynayarak kazanma anlayışı var. Zannediyorum Werner'in kulağında rahatsızlık oldu. Bu sesten olabilir. Aynı takımı bozmadan oynatmaya çalıştım, risk aldım." diye konuştu.
Bir Alman gazetecinin, taraftarların tezahüratlarından Leipzig'in etkilenip etkilenmediği sorusunu Güneş, "Biz iyi başladık. Seyircinin de desteği vardı. Futbol oynamayan takıma seyirci desteği de olsa, bir şey çıkmaz. Sadece kulak rahatsızlığı değil, atmosfer olarak genç oyuncuların etkilenmesi daha normal. Bruma buna yabancı değil. Bu işe alışmak lazım. Şampiyonlar Ligi'nde her sahada olabilir. Seyirci çok güzel destek oluyor. Bu şekilde keyifli geçiyor." diye yanıtladı.
Şenol Güneş: 'Rakip futbolcu sesten dolayı çıkmak istedi'
Şenol Güneş: 'Rakip futbolcu sesten dolayı çıkmak istedi'
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Leipzig'i 2-0 mağlup ettikleri maç sonrasında açıklamalarda bulundu.



beşiktaş, şenol güneş, bruma, şampiyon, timo werner, leipzig
ÖNCEKİ Yeni bir para birimi geliyor SONRAKİ Barzani gerilimi tırmandırıyor