• USD  32,60
  • EURO  34,80
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.405,24
SON DAKİKA

Dünya Peri masalını konuşuyor

Dünya Peri masalını konuşuyor

19 Mayıs 2018 16:26

Dünya bugün bir kez daha bir peri masalına tanıklık ediyor. Rol aldığı Suits dizisiyle ün kazanan oyuncu Meghan Markle, Prens Harry ile Windsor’daki St George Şapeli’nde evlendi.


Meghan Markle, dünyanın en gözde bekarlarından biri olarak nitelendirilen Prens Harry ile evlendi.St George Şapeli'nde Meghan Markle ve Prens Harry karşılıklı olarak evlilik yeminlerini ettiler ve ardından ikisi de "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusunu "Ediyorum" diyerek yanıtladı.

Düğünü televizyonları yerine yerinde Windsor kentinde izlemek isteyenler sabah erken saatlerde şehre akın etti. Günün ilk ışıklarından itibaren yeni evli çiftin geçiş yapacağı güzergah dolmaya başladı.

MEGHAN MARKLE'IN GELİNLİĞİ MERAK KONUSUYDU!

Prens Harry ile nişanlandığının ilan edildiği günden bu yana nasıl bir gelinlik giyeceği merak edilen Meghan Markle, annesi Doria Ragland ile yan yana bindiği otomobilde ilk kez gelinliğiyle görüntülendi.

 Uzun saçlarını toplayan Meghan Markle'ın duvağındaki pırıltılı taç dikkat çektii.

MARKLE MAKYAJINI KENDİ YAPTI
-Kraliyet ailesinin bir diğer gelini Kate Middleton’un izini takip eden Meghan Markle, doğal bir makyaj tercih edeceğini ve makyajını kendi yapacağını açıklamıştı. Markle’ın gelinliğini ise tarihi Fransız moda evi Givenchy’nin sanat yönetmeni İngiliz tasarımcı Clare Waight Keller tasarladı.


-Prens Harry, müstakbel eşi Meghan Markle için kendi çizdiği bir alyans seçti. Altın yüzük, büyük bir pırlantanın etrafında iki küçük pırlanta ile süslendi. Büyük taş Harry’nin ikinci ev olarak gördüğü Bostwana’dan, küçük taşlar ise Diana’ya ait olan bir broştan geliyor. Yüzüğü kraliyet ailesinin resmi kuyumcusu olan Cleave&Company tasarladı.

-Herkesin merakla beklediği düğünde güvenlik önlemleri ise en üst seviyeye çıkarıldı. Görkemli kutlamanın güvenliğini 3 binden fazla polis sağladı. En büyük tehditler arasında terör saldırıları, Kraliyet ailesi fanatikleri ve eylemler bulunuyordu. Hafızalarda yer edecek düğün için güvenlik üst seviyeye çıkarılırken, İngiliz geleneklerine göre polislerin çoğu ateşli silah taşımadı.
Prens Harry ise düğünün yapıldığı yere ağabeyi Prens William'la birlikte halkı selamlayarak geldi. Prens Harry ve Prens William, gelinin kiliseye gelişini bekledi.


İLKLERİN DÜĞÜNÜ! MİHRAPTA PRENS CHARLES EŞLİK ETTİ!

Bir diğer merak edilen konu ise babası düğüne katılmayan Meghan Markle'a mihrapta kime eşlik edileceğiydi. Bazı kaynaklarda Prenses'e annesi eşlik edeceği iddiası vardı ancak ilklerin düğünüolarak anılan bu düğünde Meghan Markle'a Prens Harry'nin babası Galler Prensi Charles eşlik etti.

NEDEN İLKLERİN DÜĞÜNÜ?

İlk evliliğinde Yahudi olmaya karar veren melez (Afro-Amerikan) aktris Meghan Markle, Prens Harry'den 3 yaş büyük ve kraliyet soyundan gelmiyor. Tüm bunlar da Meghan Markle'ı, kraliyet ailesinin ilk dul, melez ve Yahudi gelini yapıyor. 1936 yılında Kral I. Edward, boşanmış bir Amerikalı kadınla evlenebilmek için tahtından feragat etmek zorunda kalmıştı.

BABASI DÜĞÜNE KATILMADI ÇÜNKÜ...

Meghan Markle’ın babası Thomas Markle'ın kızının düğününde olup olmayacağı konusunda dedikodular çıkmıştı. Meghan Markle dedikodulara geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile son noktayı koydu.
Markle, babasının geçirdiği kalp ameliyatı nedeniyle için düğüne katılmayacağını söyledi ancak işin aslı Markle'ın babasının düğünden önce kızının geçmişine dair fotoğrafları basına servis etmiş olması olduğu konuşuluyor.

Kraliyet düğününe birçok ünlü isim de katıldı

Amerikan medyasının önde gelen isimlerinden Oprah Winfrey ve adı bir dönem James Bond serisi için de geçen İngiliz aktör Idris Elba tören için Windsor Şatosuna geldi.


ingiliz, kraliyet, meghan markle, prens harry, idris elba
ÖNCEKİ Bu iddialar Ankara'yı sarstı SONRAKİ Fransa'dan PKK'ya skandal destek