• USD  32,59
  • EURO  34,81
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.516,09
SON DAKİKA

Ebru Gündeş de saklanacak mı?

Ebru Gündeş de saklanacak mı?

08 Aralık 2017 07:34

Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut, Zarrab’ın, eğer isterse Ebru Gündeş’i yeni bir kimlikle (ve belki de yeni bir yüzle) saklanacağı şehir ve kasabaya yanına isteme hakkı olduğu anlaşılıyor" iddiasında bulundu.


Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut'un, 'Ebru Gündeş de saklanacak mı?' başlıklı bugünkü yazısının ilgili kısmı şöyle:


New York’ta tanıklığı sürmekte olan Reza Zarrab’ın hapishaneden kurtulmak için devletle yaptığı yazılı anlaşmanın detayları çıkmaya başladı. Suçunu itiraf etmesi ve suçun ortaya çıkarılması için yardımcı olması karşılığında tanık koruma programına alınmasının detaylarının anlatıldığı resmi evrakta (plea aggrement), “işbirliği yapan kişinin çıktığı anda hayati tehlike tehdidi altında olabileceği anlaşıldığında tanık koruma programına alınabileceği” yazıyor. Eğer gerekirse suratını da estetik cerrahiyle değiştirebileceği ve isterse sevdiklerini, yakınlarını da bu program dahilinde yanına alabileceği söyleniyor.

- Karısıyla en son 45 bin dolar rüşvet karşılığında gardiyandan aldığı içkinin yanında telefonla görüntülü konuşma yapan Zarrab’ın, eğer isterse Ebru Gündeş’i yeni bir kimlikle (ve belki de yeni bir yüzle) saklanacağı şehir ve kasabaya yanına isteme hakkı olduğu anlaşılıyor.


Ebru gündeş, new york, rıza zarrab, rüşvet, gardiyan
ÖNCEKİ Gümrük kapılarında büyük skandal SONRAKİ İngiliz medyası : Yunan Cumhurbaşkanı şoka girdi