• USD  32,33
  • EURO  35,07
  • BORSA  9.001,99
  • ALTIN  2.298,84
SON DAKİKA

Ebru Gündeş'in kolundaki servet

Ebru Gündeş'in kolundaki servet

01 Haziran 2020 11:01

Şarkıcı Ebru Gündeş'in kolundaki saat servet değerinde. Patek Philippe’in ‘Nautilus’ modeli saatin fiyatı en az 700 bin lira olduğu iddia edildi. Bakın o markayı biz nereden hatırlıyoruz?


17-25 Aralık vakasında 4 bakana rüşvet vermekle suçlanan Reza Zarrab'ın, eski Bakan Zafer Çağlayan’a o dönemin kuruyla 700 bin lira değerinde bir Patek Philippe marka saat ‘hediye ettiği’ de iddia edilmişti.

 
Paylaş Tweetle110
 
Reza Zarrab'ın eşi şarkıcı Ebru Gündeş'in kolundaki servet değerinde Patek Philippe saati görenlerin aklına işte bu olay geldi.

 
 
 
Türkiye’nin en çok kazanan sanatçılarından biri olan Ebru Gündeş'in kolunda bir servet taşıdığı ortaya çıktı. Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ, Gündeş'in kolunda taşıdığı saatin fiyatının en az 700 bin lira olduğunu yazdı.


 
Ebru Gündeş'e pahalı saatin kocası Reza Zarrab tarafından mı hediye edildiği henüz belli değil ancak Hürriyet yazarı saatle ilgili şu bilgileri verdi.

 
 
 
Birbirinden şık tasarım kıyafetleri ve mücevherleriyle bilinen Ebru Gündeş'in, sosyal medyada paylaştığı bu fotoğrafta saati dikkatimi çekti. Yakından bakınca kolundakinin bir Patek Philippe olduğunu gördüm.
 
 
 
Gündeş, dünyanın en pahalı saat markalarından Patek Philippe’in ‘Nautilus’ modelini tercih etmiş. Markanın 1976 yılında piyasaya çıkardığı tasarım, tam bir klasik ve çelik, altın ya da beyaz altın olarak satışa sunuluyor.
 
 
Kolundakinin çelik mi, yoksa beyaz altın mı olduğunu anlayamadım ama fiyatının 700 bin TL civarında olduğunu söyleyebilirim.
 
 

 
 

ÖNCEKİ Tanzim satışın faturası vatandaşa çıktı SONRAKİ Deniz sezonunu açtılar