• USD  32,52
  • EURO  34,84
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.429,26
SON DAKİKA

Ebru Gündeş'ten boşanma davası kararı

Ebru Gündeş'ten boşanma davası kararı

30 Kasım 2017 11:15

Amerika'da yargılanmaya başlayan Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in yeni gelişmelerin ışığında boşanma kararı aldığı iddia edildi.


Yaklaşık dört yıl önce yaptığı bir Amerika ziyareti sırasında tutuklanan ve o zamandan beri Amerika’da hapishanede tutulan Reza Zarrab’ın yargılanmasına geride bıraktığımız günlerde başlandı. Zarrab’la gelişmeleri Türkiye’den takip eden şarkıcı eşi Ebru Gündeş konuyla ilgili şimdiye kadar bir açıklama yapmamıştı.

2 / 6 Ebru Gündeş Reza Zarrab’a boşanma davası açtı mı? O zamanlar jüri üyeliğinde bulunduğu O Ses Türkiye programında yaşananlarla ilgili kısa da olsa bir açıklama yapan Ebru Gündeş hakkında geride bıraktığımız günlerde bir kız çocuğu sahibi olduğu eşinden boşanacağına dair haberler çıkmış ancak bu iddiaları yalanlamıştı.
Ebru Gündeş Reza Zarrab’a boşanma davası açtı mı? Reza Zarrab’ın yargılanmasına devam ederken, ‘hapishaneye kadın sokmak için rüşvet teklif ettiğini kabul etmesi’ üzerine gözler Ebru Gündeş’e çevrilmişti. İddialar bu gelişmelerin ardından Ebru Gündeş’in boşanma kararı aldığı yönündeyken, Yeşim Salkım Laf Bende Kalmasın programında iddiayı masaya yatırdı

Ebru Gündeş Reza Zarrab’a boşanma davası açtı mı? Salım, avukatlarının ortak olduğunu söyleyerek iddiaları yalanladı. Avukatın şu an için açılmış ya da yakın zamanda açılması için yapılmış bir görüşme olmadığını belirtti. Ancak yaşanan gelişmelerin yakından takip edildiğinin de altını çizdi.
 Ebru Gündeş Reza Zarrab’a boşanma davası açtı mı? Kısa bir süre önce Ebru Gündeş hakkında bir iddia ortaya atılmış ve şarkıcının Kanlıca'daki yalısından ayrıldığı haberleri de yapılmıştı

Ebru Gündeş Reza Zarrab’a boşanma davası açtı mı? Yeşim Salkım konuyla ilgili olarak “Ebru Gündeş benim kızkardeşim gibidir, Cumartesi günü onunla birlikteydik ve konuşma fırsatım oldu” demişti.


Ebru gündeş, kanlıca, yeşim salkım, avukat, rıza zarrab
ÖNCEKİ Dayakçı gençkızlara şok ceza SONRAKİ Kulis: Mehmet Kocadon'un gönlünden Muğla adaylığı mı geçiyor?