• USD  32,38
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.069,77
  • ALTIN  2.326,31
SON DAKİKA

Efsane sporcu için 200 kişi başvurdu

Efsane sporcu için 200 kişi başvurdu

29 Eylül 2017 11:18

Karaciğer nakli bekleyen efsane halterci Naim Süleymanoğlu'na organ vermek için üç günde yüzlerce kişinin teklifte bulundu.


Habertürk Spor'dan Murat Ağca'nın haberine göre, hafta başında durumu ağırlaştığı için karaciğer yetmezliği teşhisiyle Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan 50 yaşındaki Süleymanoğlu’nun hayati tehlikesi olduğunu duyan sevenleri, hastaneye başvurarak gerekirse organlarını bağışlamaya hazır olduklarını söylediler.

200 KİŞİ BAŞVURDU

Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu, Bakırköy’deki hastanedeki doktorlara ulaşan veya mesaj gönderen birçok kişinin Naim’in yaşaması için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını ilettiklerini söyledi. Süleymanoğlu, “Doktorumuz Aliye Soylu hanıma ve hastaneye ulaşan belki de 200’e yakın kişi, ağabeyim için organ verebileceklerini söylemişler. Hassasiyet gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız da devreye girdi, ona da minettarız. İnşallah yakında uygun karaciğer bulunacak ve ağabeyimi kurtaracağız” diye konuştu. Naim’in durumu ile yakından ilgilenen Dr. Adnan Bağrıaçık da özellikle sosyal medya üzerinden kendisine de çok sayıda mesaj geldiğini ve birçok seveninin Naim’i kurtarmak için gerek kan, gerek organ bağışına hazır olduğunu bildirdiğini ifade etti.


doktor, naim süleymanoğlu, organ, adnan bağrıaçık, aliye soylu, muharrem süleymanoğlu
ÖNCEKİ Emrah Serbes'in o sözü aileyi çıldırttı SONRAKİ Kamerunlu öğrencinin dramı dikkat çekti