• USD  32,53
  • EURO  34,95
  • BORSA  9.723,57
  • ALTIN  2.431,31
SON DAKİKA

Eğlenceye de virüs darbesi...

Eğlenceye de virüs darbesi...

13 Mart 2020 10:49

Bütün dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’ye de ulaşan koronavirüs, eğlence sektörünü vurdu.



Ülke genelinde salgına karşı önlemler alınırken sinema filmlerinin gösterim tarihleri ertelendi, tiyatro oyunları ve konserler iptal edildi.
İLK koronavirüs vakasının tespit edilmesinin ardından sinema salonları da boşaldı. Yarın gösterime girmesi planlanan “Müstakbel Damat”, “Aslan Hürkuş Kayıp Elmas” ve “Malazgirt 1071”in vizyon tarihleri ertelendi. “Adanış Kutsal Kavga” filminin 20 Mart’taki gösterimi iptal oldu. Tüm dünyada merak beklenen James Bond serisinin yeni filmi “No Time to Die” ve “Peter Rabbit 2: The Runaway” filminin de salgın nedeniyle vizyon tarihi değiştirildi.İ
Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı “9 Kere Leyla” filminin bu pazar yapılacak galası iptal edildi. Filmin gösterim tarihi de ertelendi.

Ülke genelinde salgına karşı önlemler alınırken sinema filmlerinin gösterim tarihleri ertelendi, tiyatro oyunları ve konserler iptal edildi.


1 NİSANA KADAR HEPSİ KAPALI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs tedbirleri kapsamında Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Şehir Tiyatroları, İSMEK ve İBB’ye bağlı müzelerdeki etkinliklerin ve ziyaretlerin ay sonuna kadar durdurulduğunu duyurdu. İmamoğlu, nisan ayı başında yapılacak değerlendirmelerin ardından etkinliklere devam edilip edilmeyeceğine karar verileceğini açıkladı. İSMEK, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, İBB Şehir Tiyatroları Sahneleri, İBB’ye ait 13 kültür merkezi, Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Tekfur Sarayı Müzesi, Panorama 1453 Müzesi, Miniatürk, Türk Dünyası Kültür Mahallesi, Atatürk Müzesi, Aşiyan Müzesi, Karikatür ve Mizah Merkezi ile İtfaiye Müzesi 1 Nisan’a kadar kapalı olacak.


atatürk, itfaiye, haluk bilginer, müze, aşiyan
ÖNCEKİ Ahmet Hakan: O çirkin önyargı Ece Üner’de var SONRAKİ Babacan, İnce, Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'nu geçti