• USD  32,33
  • EURO  35,07
  • BORSA  9.058,61
  • ALTIN  2.298,31
SON DAKİKA

Ekrem İmamoğlu'dan yalan haber tepkisi

Ekrem İmamoğlu'dan yalan haber tepkisi

17 Mart 2019 12:55

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, basında yer alan haberlere sert tepki göstererek, "Sizin o iki üç tuşa basarak yazdığınız haberler, vitrine koyduğunuz işler mişler, bizi yolumuzdan vazgeçiremez" dedi.


CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Hürriyet Gazetesi'nin bugünkü manşet haberine, bugün katıldığı ''Mardinliler Vakfı Buluşması''nda yanıt verdi.

''Tarzım değil ama burada paylaşacağım'' diyen İmamoğlu, ''Bu Hürriyet Gazetesi. 'HDP yönetecek' diye manşet atmışlar. 'HDP Yönetecek'! Bunu kim demiş? HDP'nin eş başkanı söylemiş! Söylememiş adam öyle bir şey ya, söylememiş! Yok böyle bir laf ya! Nereden çıktı yalan haberi manşete taşımak? Hürriyet Gazetesine yakışır mı?

Aynı şey, CNN Türk. 'Sezai Temelli: İstanbul ve Ankara İmamoğlu ile başlayıp HDP yönetecek!' Yok böyle bir cümlesi ya! Ayıptır, yazıktır, günahtır! Utanın! Düzeltin kendinizi. Bu yalan haberi yapmaktan dolayı, milletin zihninde, kalbinde, vicdanında mahkum olmak istemiyorsanız bu haberi düzeltin kardeşim.

Yoksa bu zihin sizi yargılar. 3-4 kanalda ortak haber yapmalar, vesaireler… Ne ortaklıkları var, ben bilmem! Sizin o iki üç tuşa basarak yazdığınız haberler, vitrine koyduğunuz işler mişler, bizi yolumuzdan vazgeçiremez. 'Hadi oradan' deriz. Hadi işinize bakın, hadi oradan! Dalga geçer millet sizinle'' sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

Doğan Grubu'ndan Demirören Grubu'na satılan Hürriyet, CNN Türk ve Posta, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin kullanmadığı ifadeleri kullanmış gibi servis ederek skandala imza atmıştı. Söz konusu haber ise hala internet bölümünün birinci manşetinde yer alıyor. 


hdp, Sezai Temelli, ekrem imamoğlu
ÖNCEKİ Cani durdurulmasa devam edecekmiş SONRAKİ Ünlü oyuncuya en yakınından şantaj