• USD  32,33
  • EURO  35,04
  • BORSA  9.008,02
  • ALTIN  2.280,03
SON DAKİKA

Emre 4 maçta sıfır çekti

Emre 4 maçta sıfır çekti

22 Ağustos 2015 20:32

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Başakşehir'e transfer olan Emre Belözoğlu için yeni sezon kabus gibi başladı. Tecrübeli futbolcu, turuncu lacivertli takımda oynadığı 4 resmi maçı da kaybetti.


7 yıl süren Fenerbahçe macerasına sarı lacivertli kulübün isteği üzerine son veren EMRE BELÖZOĞLU'nun Başakşehir macerası kabus gibi başladı. Teknik direktörlüğünü Abdullah Avcı'nın yaptığı turuncu lacivertli takım bu sezon oynadığı 4 resmi maçı da kaybetti. Emre Belözoğlu, Başakşehir Futbol Kulübü formasını ilk kez UEFA avrupa ligi'ndeki AZ Alkmaar maçında giydi. Hollanda ekibinin 2-1 kazandığı karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan tecrübeli futbolcu, 64. dakikada oyundan çıktı.

KASIMPAŞA BAŞAKŞEHİR'İ TEK GOLLE YIKTI

AZ Alkmaar ile 6 Ağustos'ta oynanan rövanş karşılaşmasına yedek başlayan Emre, son 25 dakikada oyuna girerken, turuncu lacivertli takım bu maçı da 2-1 kaybetti. UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalma hayaline böylelikle son veren Emre Belözoğlu'lu Başakşehir'in Spor Toto Süper Lig mücadelesi de kötü başladı. 15 Ağustos'ta Antalyaspor'u konuk eden turuncu lacivertli takım, Emre'nin 79 dakika sahada kaldığı karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Ligde son olarak dün akşam Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Başakşehir, mücadeleden 1-0 yenik ayrılırken, ilk 2 haftayı puansız kapatmak zorunda kaldı.


Emre Belözoğlu, başakşehirspor, spor haberleri
ÖNCEKİ CHP ve MHP'lilere bakanlık teklifi SONRAKİ Sneijder fotoğraftaki işçiyi unutmadı