• USD  32,38
  • EURO  35,00
  • BORSA  9.088,54
  • ALTIN  2.326,09
SON DAKİKA

Erdoğan Fazıl Say'ı ayakta alkışladı

Erdoğan Fazıl Say'ı ayakta alkışladı

19 Ocak 2019 10:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ünlü sanatçı Fazıl Say´ın davetiyle "Truva Sonatı" konserine katıldı. ATO Congresium´daki konserde Cumhurbaşkanı Erdoğan´a eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra ABD´li Senatör Lindsey Graham da eşlik etti


Dünyaca ünlü sanatçı Fazıl Say'ın Ankara'da gerçekleşen "Truva Sonatı" konserine sanat dünyası kadar siyaset dünyasından katılımlar da dikkat çekti.

Konsere Erdoğan'ın katılımı nedeniyle konserin yapılacağı salon içi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Davetliler de yüksek güvenlikten geçirilerek içeri alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’li Senatör’e bir jest yaparak Fazıl Say konserine davet etmişti.

EŞİ EMİNE ERDOĞAN EŞLİK ETTİ VE SENATÖR SÜRPRİZİ YAŞANDI

Ankara ATO Congresium’da düzenlenen konserde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti. Fazıl Say, Erdoğan'a katılımı nedeniyle teşekkür etti. Konserde ABD’li Senatör Lindsey Graham sürprizi de yaşandı.

 ERDOĞAN YERİNİ ALINCA FAZIL SAY ALKIŞLARLA SALONA GİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan protokolde yerini almasının ardından piyanist Fazıl Say, alkışlarla konser salonuna girdi. Erdoğan da alkışlara eşlik etti.

 
SAY: HEPİNİZİ SELAMLIYORUM KONSERİME HOŞGELDİNİZ EFENDİM

Fazıl Say konser öncesinde konuklara hitaben, "Hepinizi selamlıyorum, konserime hoşgeldiniz efendim.Bu konserin biletleri yaklaşık üç ay önce bitmiştir. Hayatımın istisnai gecelerinden birini yaşadığımı düşünüyorum" diye konuştu.

ERDOĞAN KONSER BİTİMİNDE FAZLI SAY'I AYAKTA ALKIŞLADI

Konserin tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da diğer konuklarla birlikte Fazıl Say'ı ayakta alkışladı. Sahneye tekrar çağırılan ünlü piyanist "Umarım sanatımı beğenmişsinizdir. Herkese teşekkürler" diye konuştu.

Konser sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan da sahneye çıktı.

 

 


erdoğan, konser, fazıl say
ÖNCEKİ Sıla yuva yıkan kadın mı oldu? SONRAKİ Vekile 9 bin 700 liralık promosyon piyangosu