• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Erdoğan helikopterimizin düşürüldüğünü açıkladı

Erdoğan helikopterimizin düşürüldüğünü açıkladı

10 Şubat 2018 15:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı'nda bir askeri helikopterin düşürüldüğünü belirterek, "Bunun bedelini, fazlasıyla ödeyecekler" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti istanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Hatay'da bir helikopterin düşürüldüğünü söyleyerek "Güvenlik güçlerimiz büyük bir mücadeleyi yürütüyor. Az önce bir helikopterimiz düşürüldü. Bütün bunlar olacak. Verdiğimiz kayıplar da olacak.Bedelini ağır ödeyecekler" ifadesini kullandı. Son dakika habere göre, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinin karşı tarafına düşen helikopterin enkazına ulaşıldı.


YARALI ASKERLER HASTANEYE KALDIRILDI

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan askeri bir helikopter, Suriye'nin Hatay sınırında düştü. Olay yerine sevk edilen ekipler tarafından yaralı askerler Kırkhan Devlet Hastanesine getirildi. AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, hemen hastaneye giderek yaralı askerleri ziyaret etti.

SALDIRI SONRASI BÖLGE ATEŞ ALTINA ALINDI

Hatay sınırındaki birliklerde konuşlu olan Fırtına Obüsü ve Çok Namlulu Roket Atar'lar (ÇNRA) ile Afrin'deki YPG hedefleri vuruluyor


ak parti, istanbul, erdoğan, hatay, Helikopter, fevzi hakverdi
ÖNCEKİ AK Parti'de yeni istifalar geliyor SONRAKİ Hülya Koçyiğit'ten tartışılan sözler