• USD  32,60
  • EURO  34,79
  • BORSA  9.467,86
  • ALTIN  2.495,67
SON DAKİKA

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na çattı: Aranızda da ben mi göremiyorum?

 Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na çattı: Aranızda da ben mi göremiyorum?

22 Şubat 2020 15:59

İzmir'deki açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da açılışa davet ettiğini belirterek "Kendisi aranızda da ben mi göremiyorum?" ifadelerini kullandı.


AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı  Erdoğan, İzmir'de Menemen - Aliağa - Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde konuşuyor. Çarşamba günü gerçekleştirdiği grup konuşmasında sarf ettiği "Kılıçdaroğlu, Cumartesi günü İzmir'de bir açılış gerçekleştireceğim. Sen İzmir Milletvekilisin, sen de gel" sözlerini hatırlatan Erdoğan, "Davet ettik gelmedi. Kendisi aranızda da ben mi göremiyorum?" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

İzmir'i PETKİM ve TÜPRAŞ başta olmak üzere büyük sanayi tesislerinin bulunduğu Aliağa ile ülkemizin en önemli limanını inşa edeceğimiz Çandarlı'ya bağlıyoruz. Bugün; Koyundere, Aliağa, Çandarlı kısmını da hizmete vererek bağlantı yollarıyla birlikte 96 kilometrelik projenin tamamını bitirmiş oluyoruz. Toplam yatırım bedeli 455 milyon avro olan projemiz yol kısmı yanında 14 köprülü kavşağı, 5 hemzemin kavşağı, 1 tüneli, 38 köprüsü ve 8 viyadüğüyle İzmir'e yakışan bir eser oldu.

İzmir'den yola çıkan bir araç en fazla 40 dakika içinde Çandarlı'ya ulaşabilecek. İzmir - Aydın, İzmir - Çeşme projelerinin devamı niteliğindedir.

KALABALIĞA KILIÇDAROĞLU'NU SORDU

İzmir'e bu güzel hizmeti kazandırdığımız bu günde bu şehrin tüm milletvekillerinin aramızda olmasını isterdik. Aynı zamanda İzmir Milletvekili olan Sayın Kılıçdaroğlu'na da grup konuşmamızda meclis kürsüsünden bu çağrıyı yaptım. Aranızda da ben mi göremiyorum? Maalesef Kılıçdaroğlu aramızda yok. Halbuki biz İzmir'in hayrına olan her mutlu günlerinde yanlarında olmaya özel ehemmiyet veriyoruz.

İZMİR'E MİLLET BAHÇESİ

İzmir'e 2 Millet Bahçesi kazandırıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bugüne kadar 6 katrilyon lira tutarında yardım yaptık. Kentsel dönüşüm noktasında 278 milyon lira kira yardımı sağladık. İzmir-Ankara arasında yolculuğu 3,5 saate düşürecek yüksek hızlı tren hattının yapımı devam ediyor. 2020 yılında İzmir ve ilçelerinde toplam 46 adet Tarım Kredi Kooperatifi marketini hizmete açacağız.

İZMİR VE 25 İLÇESİNE DOĞAL GAZI GETİRDİK

Biz Gördes Barajı'nı yaptık, onunla İzmir'i suya kavuşturduk. Halbuki görev İzmir Büyükşehir'in göreviydi ama yapmadılar. İzmir ve 25 ilçesine doğal gazı getirdik. Önümüzdeki dönemde bu yatırımların daha fazlasını gerçekleştireceğiz. Artık kimse karşınıza dikilip sizinle alenen savaşmıyor. Sinsi yöntemle sürdürülen kuralsız bir savaşla karşı karşıyayız. Bu oyunlara gelmeyeceğiz, kendi işimize bakacağız. Biz bugüne kadar hep eserlerimizle konuştuk. İnşallah bundan sonra da yine eserlerimizle konuşmaya, yaşamaya devam edeceğiz.


kemal kılıçdaroğlu, politika, izmir, Cumhuriyet Halk Partisi, Güncel
ÖNCEKİ Diyanet'te FETÖ soruşturması! SONRAKİ Beşiktaş 90+2 de Sörloth'un golüyle yıkıldı!