• USD  32,33
  • EURO  35,07
  • BORSA  9.001,99
  • ALTIN  2.298,84
SON DAKİKA

Erdoğan koronavirüsün bitiş tarihini verdi

Erdoğan koronavirüsün bitiş tarihini verdi

20 Nisan 2020 20:53

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs salgınında önümüzdeki hafta ile birlikte önemli bir eşiğin aşılacağının beklendiğini söyleyerek “Ramazan Bayramı’nda bütün milletçe çifte bayram yapacağımızı umut ediyoruz inşallah” ifadelerini kullandı.


Sabah gazetesi yazarı Şebnem Bursalı, bugünkü köşesinde AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmeye yer verdi.

Kritik koronavirüs toplantısı! 4 günlük sokağa çıkma yasağı mı geliyor?

Bursalı’nın yazısının ilgili kısmı şöyle:

Erdoğan’a salgınla ilgili mücadelenin nasıl gittiğini de sordum. En başından bu yana son derece titizlikle ve profesyonelce yürütülen önlem ve alınan kararların sonuç vermeye başladığını söyledi. Tedbirlerin yanı sıra, sokağa çıkma kısıtlamasının da bu olumlu sonuçta önemli katkı yaptığını ve vatandaşların evde kalmasından duyduğu memnuniyeti de belirtti. Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı’nda yapımı devam eden 2 bin 500 yatak kapasiteli sahra hastanelerini de hatırlattı ve bunun yanı sıra Türkiye genelinde yatak kapasitesi ile ilgili hiçbir sıkıntımız olmadığını söyledi.

Maske, tulum ve eldiven ile her tür tıbbi gereç ile ilgili dünya ülkeleri ile mukayese bile edilmeyecek bir üstünlüğümüz olduğunu da hatırlatan Erdoğan; bu hafta ve önümüzdeki hafta uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte salgında çok önemli bir eşiğin aşılacağının beklendiğini de söyledi.

Yazının devamı için TIKLAYIN


erdoğan, sabah, Şebnem Bursalı, koronavirüs
ÖNCEKİ AKP'den 30 vekil Babacan'ın partisine mi geçiyor? SONRAKİ AKP iktidarına seslendi: Sizin derdiniz ne?