• USD  32,38
  • EURO  35,04
  • BORSA  9.084,22
  • ALTIN  2.326,25
SON DAKİKA

Erdoğan Samsun'da seçim'e vurgu yaptı

Erdoğan Samsun'da seçim'e vurgu yaptı

01 Kasım 2020 16:04

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen Samsun 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan ''Üye sayımızı sürekli artırmamız demek seçimden önce seçim kazanmak demek. Samsun seçimden önce seçim kazanmaya var mıyız?'' dedi.


Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;
İzmir'deki deprem: Seferihisar merkezli olarak İzmir'de yaşanan deprem nedeniyle bir kez daha İzmirli kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Depremde 58 can kaybı var. Deprem sonrası 896 yaralımız var. Depremden etkilenen İzmirli kardeşlerimizin yaralarını soğuklar ve yağışlar bastırmadan sarmakta kararlıyız.
Gençlerimize her alanda bunun için altyapıyı bırakmakta kararlıyız.
Samsun'dan çok daha fazla destek bekliyorum.
Türkiye güçlüyse biz güçlüyüz. Her fırsatta AK Parti milletin partisidir diyoruz. Her kim bu gerçeği unutur AK Parti'yi şahsi hesapları haline getirmeye kalkarsa karşısında milletimizle bizi bulur.
Üye sayımız şu an itibariyle 11 milyonu aştı. Üye sayımızı sürekli artırmamız demek seçimden önce seçim kazanmak demek. Samsun seçimden önce seçim kazanmaya var mıyız?
Karşımızda son asrın muktedirleri var. Bu zalimlere artık oyunun değiştiğini kabul ettirmek kolay olmuyor. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar. Bu değişim selinin önüne set kurabilmeleri mümkün değil. Türkiye'yi vesayetle esir alamadılar, Türkiye'yi terörle dize getiremediler, Türkiye'ye darbeyle yıkamadılar, Türkiye'yi tehditle, kuşatmayla, ambargoyla prangaya çekemediler, Türkiye'yi ekonomi ile de alt edemeyecekler.
155 ülkeye yardım elimizi uzattık. Yok demedik, hepsinin yardımına koştuk. Maske, tulum, ilaç gönderdik. Ne var elimizde hepsini paylaştık. Biz bu dünyada alan el değil veren el olduğumuzu ispatladık. Suriye, Libya'da, Azerbaycan'da kardeşlerimizin yanında biz varız. Akdeniz'den Karabağ'a her yerdeyiz.
Bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Her büyük sıçrayışta olduğu gibi bedeller ödüyoruz. Şehitler verdik. İdlib'de Afrin'de Zeytin Dalı'nda Pençe Harekatı'nda şehitler verdik. Kurdukları tuzakları başlarına geçirdik.
Ekonomimize yönelik saldırıların maliyetleri oldu. Ama bu maliyetler durup dururken olmadı. Hedeflerimize ulaşmak için hızla yol alırken, kimi alanlarda bizi yavaşlattılar. Ama hamd olsun ülkemizi bu kutlu yoldan geri döndüremediler. Milletimizin beraberliğini bozamadılar. Tuzaklarının hepsini de başlarına geçirdik.


seçim, erdoğan, samsun
ÖNCEKİ Türkan Şoray Türkiye'nin en büyük sorununu açıkladı SONRAKİ Bakan Koca İzmir için uyardı