• USD  32,48
  • EURO  34,95
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.435,90
SON DAKİKA

Erdoğan'dan Japonya'da FETÖ okulu tepkisi

Erdoğan'dan Japonya'da FETÖ okulu tepkisi

30 Haziran 2019 12:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya'da Türk toplumuyla buluşma programında konuşurken Japonya'daki FETÖ okullarına dikkat çekti.


Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

Maalesef Japonya'da FETÖ'ye bağlı okullar hala faaliyetlerini sürdürüyor. Bu örgüt yurtdışında ülkemize yönelik yoğun bir karalama kampanyası yürütüyor. Himmet, hizmet diyerek milletten topladıklarını milletinin aleyhine kullanıyorlar. Hırs, nefret bürümüş FETÖ'cülerin ülkemizin itibarına kara çalmasına izin vermemeliyiz. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz. PKK neyse DHKP-C neyse FETÖ de o dur.

Gerektiğinde Japon makamlarına sesinizi duyurabilmek için dayanışma içinde olmalısınız. Bu kapsam Nagoya'da bir büyükelçilik açabiliriz.

Japon nüfusu giderek yaşlanıyor. Burada yabancı işçilere kapılar açılmıştır. İşgücü ihtiyacının karşılanması için katkı sağlayacağınızı düşünüyoruz. Çalışma sürelerini Türkiye'de emeklilik için saydırabilmeleri için görüşmeler yürütüyoruz. Bayrak taşıyıcımız ve milli gururumuz THY, Osaka'dan İstanbul seferlerine başlıyor. Böylece yeniden doğrudan seyahat edebileceksiniz.


erdoğan, japonya, fetö
ÖNCEKİ 2020 sonbaharında mı seçim mi var? SONRAKİ Davutoğlu: İnsanları neyle tehdit ederseniz edin...