• USD  32,53
  • EURO  35,00
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.429,19
SON DAKİKA

Erdoğan'dan kendisini eleştirenlere teessüf

Erdoğan'dan kendisini eleştirenlere teessüf

21 Haziran 2018 09:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir radyo programında vatandaşların sorunlarını dinledi ve bunlara yanıt verdi. Erdoğan birçok konuda kendisine gelen eleştirilere 'bunların astı astarı yok' diye yanıt verdi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UBER'in CEO'sunun kendisinden randevu istediğini belirterek, "O organizasyonun başındaki, benden randevu istedi, vermedim" ifadesini kullandı. Yeterli miktarda miletvekili çıkarılmaması durumunda koalisyona gidebileceklerini vurgulayan Erdoğan, "300'ün altında kalırsak o zaman bir koalisyon arayışına gidilebilir'' dedi.

Cumhurbaşkanı, Merkez Bankası'nın faiz politikalarına ilişkin olarak da, "O kurumlar, bağımsız kurumlar havasıyla kendilerine göre adımlar atıyorlar, peki faturayı kim ödüyor? Faturayı siyasetçi ödüyor. Faturayı ödeyen, istişaresini yaptıktan sonra kararını da o verir" değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, Seçim Özel Radyo Programı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı, Kral FM ve Kral Pop Radyo işbirliğinde, 18 ulusal ve 250 yerel radyoda yayınlanan programda 16 yılda Türkiye'nin birçok alanda önemli mesafeler katettiğini belirtti.

Erdoğan, "Sınav sistemi sürekli değişiyor. Ayak uyduramıyoruz' eleştirileri. Değişiklikler ne zaman bitecek soruları da geliyor bize zaman zaman." şeklindeki yorum üzerine, bu konuların Türkiye'nin geliştiğinin alameti olduğunu aktardı. 

TEOG sistemi için "Bu kalkacak" dediğini ifade eden Erdoğan, "Tabii sağdan soldan gürültüler geldi. Ama şimdi de tam aksine herkes seviniyor. Çünkü bunların hepsi bizim için sıkıntılı olan sistemler. Aynı şekilde üniversite imtihanlarıyla alakalı. Şimdi burada artık Türkiye özellikle imtihan sistemlerini oturtma düzeyini yakaladı. Son imtihanlarda da yine önce bir öyle gürültüler falan oldu, sonradan da 'Bu doğruymuş' demeye başladılar. Bunun olumlu tepkilerini almaya başladık." değerlendirmesini yaptı.


türkiye, erdoğan, teog, Gezegen, imtihan
ÖNCEKİ Seda Sayan acilen ameliyata alındı SONRAKİ Bodrum'daki bar kavgasında genç şarkıcı da öldü