• USD  32,56
  • EURO  34,91
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.425,22
SON DAKİKA

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Avane

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Avane

06 Kasım 2018 12:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının Ankara’da yapılmaması nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eleştirilerine sert bir dille karşılık verdi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının Ankara’da yapılmaması nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eleştirilerine sert bir dille karşılık verdi.

 AKP Meclis grup toplantısında konuşan Erdoğan, “Bay Kemal çalışıyoruz kıskansan da patlasan da çalışacağız. Gençler biz dimdik ayaktayız. Şimdi 31 Mart'ı göreceğiz ona göre.” dedi.

DEVLET NEDİR DEVLET ADAMI OLMAK NEDİR 

Beyefendi Cumhuriyeti Bayramı resepsiyonu Ankara'da yapılır Ankara dışında yapılamaz diyor. Sen bizim nice birçok kutlamamıza katılmadın. Sen çıktın Tandoğan'da Kızılay'da yürüdün. Senin hayatın zaten bu tür meşru olmayan resmi olmayan yollarla geçti. Devlet nedir devlet adamı olmak nedir sen bunları unuttun bunları yapamıyorsun. Kutlamamızı orada yaptık 29 Ekim Cumhuriyet kutlamasına İstanbul Havalimanı hediyemiz oldu. Nasibin yok nasibin.''

DAMDAN DÜŞTÜK

Bir trafik kazası geçirdim Bolu Dağı'nda garibim Osman'ın eline ilaç şisesi verildi o tutuyor serumu biz 4 kişi minibüsün içinde yatıyoruz. Sigortalı mısın emekli misin diyor soruyor komada. Bay Kemal'in genel müdürlüğü buydu. Biz damdan düştük Bay Kemal.

BİZİM KARŞIMIZA DA BUNUN GİBİ BİR AVANE ÇIKTI

Milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Ancak biz bunları yaparken Türkiye'deki siyaset anlayışı ne yazık ki aynı gelişmeyi gösterememiştir. Ana muhalefet partisinin gerçekten çapsız, kifayetsiz tavrı ülkemizin en büyük handikabıdır. Halbuki insan şöyle siyaset meydanına çıktığında bir alternatif, bir rakip görmek istiyor. Bizim karşımıza da çıka çıka CHP ve onun başındaki Kılıçdaroğlu gibi bir avane çıktı.

 ŞİMDİ ŞEHİR HASTANELERİ GELİYOR

Şimdi şehir hastanaleri geliyor. Şu ana kadar Yozgat Isparta Mersin Adana Kayseri ve Elazığ'da 6 şehir hastanesini hizmete aldık. Toplamda 44 bin 400 yatağa ulaşacak şehir hastanelerimizde sağlık hizmetinde vatandaşlarımızı bir üst sınıfa taşıyoruz.

EMNİYET KONUSU ÖNCELİKLERİMİZİN BAŞINDA

İnşa ettiğimiz 224 adalet sarayı ile yargı mensuplarımızın çalışma mekanlarını yapılan işin önemine uygun hale getirdik. Emniyet konusu önceliklerimizin başında yer almaya devam ediyor.

HEPSİNİ TEPELEDİK TEPELİYORUZ TEPELEYECEĞİZ

Karanlık güçlerin beslediği büyüttüğü ne kadar örgüt varsa hepsini tepeledik tepeliyoruz tepeleyeceğiz. Sadece 2016 Temmuz ayından bu yana yapılan operasyonlarda yurt içinde 761 Kuzey Irak'ta 1092, Fırat Kalkanı'nda 3000 Zeytin Dalı Harekatı'nda 4500'ün üzerinde teröristi etkisiz hale getirdik. FETÖ'den 15 bine yakını tutuklu 17 bine yakını hükümlü olarak cezalarını çekiyor.''

HAVALİMANLARIMIZIN SAYISINI 30 İLAVE İLE 56'YA ÇIKARDIK

Havalimanlarımızın sayısını 30 ilave ile 56'ya çıkardık. Evinden çıkıyorsun yarım saatte bilemedin 45 dakikada havalimanındasın. Ey CHP zihniyeti ve diğerleri siz ne yaptınız?

ET FİYATLARI KONUSUNDA RESTİ ÇEKTİ

Kısa zamanda hayvan ithaline ihtiyacımız olmayacak. Allah'ın izniyle vatandaşımıza ucuz eti yedirmeye devam edeceğiz. Et fiyatlarındaki talep artışın refah seviyemizin artması olarak görsem de fiyatların uygun olması için gerekirse cari açığı bile düşünmeden ithale gideriz. Zaman zaman bunu yapıyoruz ve piyasayı rahatlatıyoruz.

 

 


istanbul, erdoğan, ankara, kılıçdaroğlu, bay kemal
ÖNCEKİ Sibel Kekilli sonunda konuştu SONRAKİ Erdoğan: İran yaptırımları denge bozar