• USD  32,47
  • EURO  35,18
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.326,11
SON DAKİKA

Eski Başbakan Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır: Ekonomi dibe vurmuş durumda

Eski Başbakan Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır: Ekonomi dibe vurmuş durumda

30 Ağustos 2019 17:20

AKP Kurucularından eski Başbakan Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır, ekonominin dibe vurmuş durumda olduğunu belirterek, insan hakları ve hukuk olarak neredeyseniz ekonomi olarak da oradasınızdır" dedi.


Türkiye Gündemi/ÖZEL

AKP kurucularından olan ve Başbakan eski Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır, Türkiye Gündemi'nin " Türkiye'de ekonomi ne durumda?" sorusuna, 'Ekonomi dibe vurmuş durumda" yanıtını verdi.

Yalçınbayır Şöyle konuştu:

"Dünyada sınır tanımayan işler  var, Bu işlerin başında da insan hakları geliyor,hukuk  geliyor ekonomi geliyor Bunların önüne siz ne kadar ulusal bariyer koyarsanız koyun evrensel değerler bunları çiğner geçer. Siz bütün haklar itibariye Dünyanın neresindesiniz. İnsan hakları hukuk azınlık hakları bakımından neresindeysenizsiniz ekonomi olarak da orasındasınız.Ekonomi dibe vurmuş durumda.

Eylül ayı Dünyada barış ayı.Nükleer silahlardan arınma ayı, demokrasi ayı. Eylül ayı hayırseverliği de beraberinde getiriyor.Bütün bulara bakıldığında Dünya Nerede ?Dünyada bunlarla ilgili 155 ten fazla gün var.Türkiye de buna benzer günler var. Bu günler boşuna yaratılmadı,boşuna konmadı .Bu günlere bakıldığında Türkiye'nin yol haritasını ve durumunu görebilirsiniz.


ekonomi, ertuğrul yalçınbayır.
ÖNCEKİ Yeni partilerdeki flaş isimler... SONRAKİ Doğalgaza geceyarısı zammı