• USD  32,59
  • EURO  34,78
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.506,53
SON DAKİKA

Evli işadamından ahlaksız teklif

Evli işadamından ahlaksız teklif

19 Mart 2018 09:21

Eski manken ve model Demet Şener, önceki gün avukatı ve bir iş adamıyla Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Şener ile görüntülenen iş adamı fotoğraflarının silinmesi için gazetecilere para teklifinde bulundu.


Demet Şener, geçen akşam avukatı ve bir iş insanıyla yemek yerken objektiflere yakalandı. Fotoğraflarının çekildiğini gören Demet Şener, kısa bir süre sonra mekanı terk etti.

GAZETECİLERE AHLAKSIZ TEKLİF!

Demet Şener‘in yanında bulunan iş insanı, muhabirlerin yanına şoförünü gönderip çekilen karelerin silinmesi için rüşvet teklif ederek “Bankamatiğe gidelim” önerisinde bulundu. Gazetecilerin, “Bankamatiğe gidelim” teklifine tepki göstermesi üzerine olaya Demet Şener’in avukatı müdahale etmeye çalıştı. Ancak avukat hanımın da çabaları çaresiz kaldı.

İsminin Önder olduğu öğrenilen kişinin evli olduğu ve Demet Şener ile avukatı aracılığıyla tanıştırılmak üzere orada bulunduğu öğrenildi. Yaşanan olaylı gecenin ardından Önder bey ve Demet Şener’in avukatı başka kişilerden rica ederek haberin yayınlanmamasını istediler. Bu isteklerinde de başarılı olamadılar. İkilinin bu kadar panik olmasının nedeni ise kafaları karıştırdı.


Muhabir, avukat, işadamı, panik, demet şener
ÖNCEKİ Haluk Bilginer isyan etti SONRAKİ Öğrenciler silahların ortasında kaldı