• USD  32,60
  • EURO  34,79
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.496,71
SON DAKİKA

Evrak memuru Nuray’ın sır ölümü

Evrak memuru Nuray’ın sır ölümü

17 Şubat 2018 11:21

Bursa'da dereden çıkarılan kadın cesedinin Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda evrak memuru olarak çalışan 1 çocuk annesi Nuray Vatansever'e ait olduğu belirlendi.


Merkez Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinin sınırı olarak bilinen Gökdere’de kadın cesedi bulundu. Vatandaşların haber vermesi sonucu kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri dere içersinde 30-35 yaşlarında kadın cesedi ile karşılaştı. Ceset, çağrılan AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, daha sonra kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Bursa  Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Yapılan incelemenin ardından cesedin,  Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda evrak memuru olarak çalışan 1 çocuk annesi Nuray Vatansever’e (32) ait olduğu belirlendi.

 
Otopside, Nuray Vatansever’in vücudunda herhangi bir darp, ateşli silah ve kesici alet izi tespit edilmedi. Bu sabah erken saatlerde evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Vatansever’in ölümü ile ilgili soruşturmaya başlandı. Hayat dolu bir kişiliğe sahip olduğu belirtilen Nuray Vatansever’in ölümü ailesi kadar çalışma arkadaşlarını da yasa boğdu.


 


bursa, otopsi, arkadaş, nuray vatansever, gökdere
ÖNCEKİ HSK 17 hakim ve savcıyı açığa aldı SONRAKİ 33 ilde Polis Akademisi operasyonu