• USD  32,49
  • EURO  34,92
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.437,52
SON DAKİKA

Facebook Mert Fırat'ı seçti

Facebook Mert Fırat'ı seçti

24 Eylül 2018 14:20

Facebook'un Topluluk Liderleri Programı’na Türkiye’den Bisikletli Kadın İnisiyatifi grubu yöneticilerinden Zeynep Arapoğlu ve İhtiyaç Haritası’nın kurucularından oyuncu Mert Fırat seçildi.


Facebook’un, uygulama ve hizmetleriyle topluluklarını oluşturan liderlere destek olmak amacıyla hayata geçirdiği Topluluk Liderleri Programı’na Türkiye’den iki kişi seçildi. 6 binden fazla başvuru arasından seçilen liderler arasında Türkiye’den Bisikletli Kadın İnisiyatifi grubu yöneticilerinden Zeynep Arapoğlu ve İhtiyaç Haritası’nın kurucularından oyuncu Mert Fırat da yer aldı. 

Sosyal ağ Facebook, bu yılın şubat ayında, uygulama ve hizmet ailesi aracılığıyla topluluklarını oluşturan liderlere destek olmak amacıyla hayata geçirdiği Topluluk Liderleri Programı'na katılmaya hak kazananları açıkladı.

Dünya genelinde 6 binden fazla başvuru arasından seçilen 100'den fazla grup lideri arasına Türkiye'den Bisikletli Kadın İnisiyatifi grubu yöneticilerinden Zeynep Arapoğlu ve İhtiyaç Haritası'nın kurucularından oyuncu Mert Fırat da yer aldı.


facebook, mert fırat, zeynep arapoğlu
ÖNCEKİ Aday isimleri kulislere yansıdı SONRAKİ Galatasaray^dan Negredo bombası