• USD  32,37
  • EURO  34,95
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,36
SON DAKİKA

Fahrettin Koca'nın artık bağım kalmadı dediği hastaneyi kardeşleri yönetiyor

Fahrettin Koca'nın artık bağım kalmadı dediği hastaneyi kardeşleri yönetiyor

26 Mart 2020 21:29

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Medipol Hastanesi'nde çalışanların zorunlu ücretsiz izne çıkarıldığı iddiası üzerine "hastaneyle bağım kalmadı" demişti. Hastanenin yönetiminde Koca'nın kardeşleri yer alıyor.


Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası kurucusu olduğu Medipol Hastanesi'nde çalışanların zorunlu ücretsiz izne çıkarıldığı iddiası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya soruldu.

Bakan Koca bu soruya “Böyle bir süreçte bu mümkün değil. Ben Medipol'le ilişkimi kestim. Lütfen bunlara inanmayalım.” diye yanıt verdi.

 Ancak bakan Koca’yı Ticaret Sicil Gazetesindeki belgeler ve Medipol Üniversitesi’nin internet sitesindeki bilgiler bir nevi yalanladı.

Özer Koca, üniversitenin mütevelli heyetinde yer alıyor.  Yönetimde de Sağlık Bakanı Koca’nın bir diğer kardeşi Nusret Koca yer alıyor.

Ayrıca üniversitenin kurucu vakfı olan TESA’nın Yönetim Kurul Üyesi de Yine Bakan Koca’nın ailesinden olan Serdal Koca olması dikkat çeken diğer bir ayrıntı.

BAKAN KOCA: BAĞIM KALMADI

Bu yaşanlar da dün toplanan bilim kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya sorulmuş Koca da bu soruya “Ben Medipol ile ilişkimi kestim. Gerçekten oradaki arkadaşlara sorun 1-1,5 yılda beni kaç defa görmüşler ve bu süreçte böyle bir durum asla söz konusu değil. Ama bu algıları sürekli oluşturmak isteyenler var, Lütfen bunlara inanmayalım.” diye yanıt vermişti


fahrettin koca, koronavirüs, Bağım yok dediği hastaneyi kardeşleri yönetiyor!
ÖNCEKİ SunExpress, 65 yaş üstü vatandaşları mağdur etti SONRAKİ Öncelikli hasta değilsin dedikleri kadın koronavirüsten öldü