• USD  32,52
  • EURO  34,85
  • BORSA  9.547,50
  • ALTIN  2.485,50
SON DAKİKA

Fatih Portakal'dan Yenikapı'daki araçlara flaş yorum: O yüzsüzleri..

Fatih Portakal'dan Yenikapı'daki araçlara flaş yorum: O yüzsüzleri..

05 Eylül 2019 14:52

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim sürecinde bahsettiği, israfın kanıtı olarak kiralanan yüzlerce aracı Yenikapı Meydanı'na toplamaya başladı. Fatih Portakal, meydandaki araçların fotoğrafını paylaşarak ''tahsis edilen bu araçların binicilerini de öğrenmek isterim'' dedi.


Medyafaresi.com özel haber/Emre Can Gökboğa
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim sürecinde sık sık dikat çektiği israf ve makam araçları konusunda harekete geçti. İBB tarafından ücreti ödenen yüzlerce araç İstanbul’da Yenikapı meydanına getirilmeye başlandı. Araçların toplanmaya başlamasıyla Yenikapı adeta araç sergisine dönüştü
''O yüzsüzleri yurttaş olarak öğrenmek isterim''
FOX Ana Haber spikeri Fatih Portakal, Yeni Kapı'da toplanan araçların sadece sergilenmesinin yeterli olmadığını belirterek, araçların binicilerini öğrenmek istediğini söyledi.
İşte o paylaşım:
''İhtiyaç dışı ise, tahsis edilen bu araçların binicilerini de öğrenmek isterim. Sadece sergilenmesi anlam ifade etmiyor. O yüzsüzleri yurttaş olarak öğrenmek isterim. Milletin parasını savuranlarandan kime uzanirsa uzansin millet adina hesap da sorulmalı'' paylaşımında bulundu.


fatih portakal, araç, yenikapı, millet
ÖNCEKİ Küçük çocuğa içki içirenler gözaltına alındı SONRAKİ Gürsel Tekin: İstanbul işte böyle soyuldu