• USD  32,38
  • EURO  35,01
  • BORSA  9.090,56
  • ALTIN  2.325,79
SON DAKİKA

Fatih Portakal'ı utandıran olay

Fatih Portakal'ı utandıran olay

26 Nisan 2019 16:10

Medyafaresi.com özel haber- İstanbul Yeni Havalimanı'nda özel bir havayolu şirketine ait uçağın rötar yapması nedeniyle Funda Esenç isimli bir yolcu, havayolu şirketinin yer personeliyle tartıştı


Tartışma sırasında yer hizmetleri personeline ağır hakaretlerde bulunan kadın yolcu sosyal medyada büyük tepki çekti. Ünlü Gazeteci ve Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal da Funda Esenç'e tepki gösterdi.

Sosyal medyanın gündemine oturan olay İstanbul Havalimanında yaşandı. Atlasglobal Havayolları'na ait saat 17.00'da İstanbul Havalimanı'ndan Milas-Bodrum'a sefer yapması planlanan uçak bir saat rötar yaptı. 

Görüntüler kameralara yansıdı: 

Uçağın bulunduğu kapı önünde bekleyen yolculardan Funda Esenç isimli kadın, rötardan dolayı yer hizmeti veren görevli bir personele tepki gösterdi.

Kadın yolcu, yer hizmeti personeline hakaret etmeye başladı. O anlar bir yolcunun cep telefonu ile çektiği görüntülere yansıdı. 


video, fatih portakal, kamera, yolcu
ÖNCEKİ İYİ Parti’den Cezayir soykırımı anma günü önerisi SONRAKİ Son bir yıl içinde en az 664 gazetecinin sarı basın kartı iptal edildi