• USD  32,34
  • EURO  35,12
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.310,20
SON DAKİKA

Fatih Portakal'ın evine drone tacizi

Fatih Portakal'ın evine drone tacizi

15 Mayıs 2020 18:57

Medyafaresi.com özel haber- Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki özel mülkünün üzerinde drone uçurup, çiftlikte yaşayanları taciz eden AKP'ye yakın medyanın iddialarına ünlü gazeteci sosyal medya hesabından yanıt verdi.


ŞTE O AÇIKLAMA

1-Dron kaldırıp evimin üstünde uçuruyorlar. #YeniAsır’i, #DHA’sı özel mülkümü yukardan dikizleme hukuksuzluğunu gerçekleştiriyorlar. #AA bile oraya geliyor. Evimin adresini paylaşıp bizimle yaşayanları, eşimi hedef gösterme sorumsuzluğunu yapıyorlar. 

2- Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz. İtibar celladı olarak hakkınızda emniyette şikayette bulunuldu. Umarım kötü bir durum yaşanmaz!

3- İtibar cellatlarının bel altı vuruşlarına gelince,olay şu: Dronla çektikleri arazimin fotosunda imar barışından yararlandığımız yerler: altinda 21 m2 konteyner olan sundurma, 10 m2 temelsiz oda ve ahşap kütükler üzerine oturtulmuş kaldır/kondur ahşap alan..

4- Dron marifeti ile çekilmiş fotoda basvuru yok denilen 3 yerse: 4 tarafı açık sundurmalı garaj, ailenin için mekan ki, 2016 yılında kullanım belgesi zaten alınmıştı. Komiği içinde 25 tavuğun ikamet ettiği kümes. Bildiğin kümes! Köpeklerin kafeslerini kayda değer görmemişler.

5- Son durum: Bu öğlen hızlı bir şekilde sehircilik bakanlığından geldiler. İçeri aldık ve her yere baktırdık. Rapor hazırlanacakmış. Bildireceklermiş. Neticeyi bildiririm. Not: tavukları evsiz bırakmayın.


ÖNCEKİ Sosyal Medya Kontrolü geliyor SONRAKİ Son veriler açıklandı