• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Fatih Portakal’ın FETÖ paylaşımı Erdoğan’ı Kızdıracak

Fatih Portakal’ın FETÖ paylaşımı Erdoğan’ı Kızdıracak

10 Nisan 2022 10:08

Cumhurbaşkanı tarafından Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına atanan Ebubekir Gizligider'in Fetullah Gülen ile fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü. Gazeteci Fatih Portakal konuyla alakalı Erdoğan’a sert eleştiride bulundu.



Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan 4 bakan yardımcısı görevden alındı, yerlerine yeni atamalar yapıldı. Eski AKP’li Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına atandı.

FETULLAH GÜLEN İLE FOTOĞRAFI ÇIKMIŞTI

Atama kararının ardından, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına atanan Gizligider’in, FETÖ lideri Fetullah Gülen ile yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafı gündeme geldi.

Gizligider, 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminin ardından söz konusu fotoğraf üzerine “Şimdi bu ortaya çıkan fotoğrafların tamamı fitne için ortaya çıkarılmış ve insanlara buradan ayar vermek üzere yapılan operasyonlardır” açıklamasında bulunmuştu.

SOYLU’NUN KUZENİ ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

Bu tartışmalar devam ederken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda görev yapan kuzeni Sadık Soylu Twitter hesabından, Erdoğan’ın atadığı Gizligider’in Gülen ile fotoğrafını paylaştı.

“ERDOĞAN KANDIRILMIYOR, BİZZAT KENDİ ATIYOR”

Konuyla ilgili Yeniçağ’ın gündeme taşıdığı haberi sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci Fatih Portakal “Fetö’cüler yavaş yavaş geliyordu. Erdoğan kandırılmıyordu, bizzat kendi atıyordu.” notunu düştü.


ÖNCEKİ Mansur Yavaş Duyurdu: Ulaşım Ücretlerine İndirim SONRAKİ Millet İttifaı'nın Adaylığında Geçen İsim Ortalığı Karıştırdı