• USD  32,60
  • EURO  34,81
  • BORSA  9.464,57
  • ALTIN  2.490,05
SON DAKİKA

Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç’un vaatleri

Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç’un vaatleri

03 Haziran 2018 19:37

İşte Fenerbahçe'nin 33. başkanı olan Ali Koç'un vaatleri... Kulübe maddi yardımda bulunacağını da açıklayan Ali Koç, ne kadar para verecek?


Fenerbahçe’de rekor katılımla 21 binden fazla üyenin oy kullandığı başkanlık seçiminde Ali Koç, Aziz Yıldırım’ı geçerek sarı-lacivertli kulübün yeni başkanı oldu. Ali Koç, Fenerbahçe’nin 33. başkanı olurken, yeni bir atılım yapacaklarının sözünü verdi. Fenerbahçe Kulübü’ne mali yardımda bulunacağının da sözünü veren Ali Koç, kulübe ne kadar para verecek? Ali Koç, kongrenin ilk gününde yapılan konuşmalarda Aziz Yıldırım’ın “Kazanırsam kulübe 150 milyon TL vereceğim” şeklindeki sözünün ardından “Bir fazlasını” vaadinde bulunmuştu.

Ali Koç kimdir? Ali Koç kaç yaşında?İlgili Haberi Oku

İşte Ali Koç’un projeleri:

* Kulübe hatırı sayılır bir sermaye girişi yapılacak.

* Sponsorluk anlaşmaları yapılarak kulüp mali anlamda düzlüğe çıkarılacak.

* Futbol şubesinde ‘scout’ ağı kurulacak. Orta ve uzun vadede ise futbol okulları ve altyapı faaliyetleri baştan aşağı yenilenecek. Dünya çapında örnek gösterilecek bir futbol akademisi yapısı oluşturulacak.

* Tüm branşlarda özkaynaklardan sporcu yetiştirilecek.

* Yönetim anlayışı değişecek. Kulüp bünyesinde profesyonel isimler görev yapacak. Çağdaş bir yönetim anlayışı hedefleniyor.

Fenerbahçe`de tarihi seçim, Kadıköy`de mahşeri kalabalık!İlgili Haberi Oku

Ali Koç’un yönetim listesinde ise şu isimler yer alıyor:

“Semih Özsoy, Nevres Erol Bilecik, Mehmet Burhan Karaçam, Sevil Zeynep Becan, Şaban Erdikler, Mustafa Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Metin Şen, Turhan Şahin,Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komşuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Burak Çağlan Kızılhan.”


fenerbahçe, ali koç
ÖNCEKİ Fenerbahçe'de değişim..Ali Koç Başkan.. SONRAKİ Referandumu hatasız bilen şirket açıkladı